Hyppää sisältöön

Kansallisen Poninäyttelyn ilmoittautuminen avautunut

Ypäjällä 4.-5.8.2018 järjestettävän Kansallisen Poninäyttelyn ilmoittautuminen on nyt avattu. Lauantaina ovat vuorossa nuorten ponien rotunäyttelykehät, Suomen Hippoksen kehä nuorille poneille sekä käyttöluokista ratsastus, ajo, ohjasajo ja poniagility. Sunnuntaina vuoron saavat vanhemmat ponit sekä käyttöluokissa handlerit.

Pony1

Kaikkien luokkien ilmoittautumiset tapahtuvat Heppa-järjestelmän kautta. Rotukehien ja näyttelyluokkien ilmoittautuminen löytyy kalenterin kohdasta ”Muut tilaisuudet”. Tänä vuonna rotukehien ja käyttöluokkien ilmoittautuminen on eriytetty toisistaan, jotta sekä ilmoittaminen että ilmoittautumisten käsittely on selkeämpää. Rotunäyttelyyn ja käyttöluokkiin osallistuminen maksetaan ennakkoon ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Tarkemmat maksuohjeet löytyvät kutsusta . Rotukehien ja käyttöluokkien ilmoittautuminen päättyy 25.6.2018. Jälki-ilmoittautumisia (korotetulla ilmoittautumismaksulla) otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen jilmot@poninayttely.com 2.7.2018 asti.


Hippoksen varsanäyttelyilmoittautuminen löytyy tavalliseen tapaan näyttelykalenterin kohdasta ”Ratsuhevoset ja ponit”. Kehään ilmoittautuvan tulee osallistua myös rotunäyttelyyn. Hippoksen kehästä tulee lasku Oma Talliin ilmoittautumisajan päättymistä seuraavana päivänä ja se tulee olla suoritettuna eräpäivän (seuraava arkipäivä) puitteissa, jotta ilmoittautuminen huomioidaan. Hippos-kehän ilmoittautuminen päättyy 2.7.2018. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.


Kaikki näyttelyilmoittautumista koskevat muutokset ja peruutukset tehdään osoitteeseen: ilmoittautumiset@poninayttely.com    


Lisätietoja:


Rotunäyttely                       Tuula Pyöriä puheenjohtaja@poninayttely.com           p. 0400 658181
Käyttöluokat                       Lia Merimaa lia@ponitaivas.fi                                         p. 040 5955988
Suomen Hippos                 Sanna Uotila sanna.uotila@hippos.fi                             p. 020 760 5257

Kansallinen Poninäyttely järjestetään Ypäjän Hevosopiston Derby- ja juhlakentällä 4.-5.8.2018. Näyttely on avoin poniroduille, joista Suomen Hippos ylläpitää kantakirjaa: Connemara, New Forest, Gotlanninruss, Shetlanninponi (standard & mini), Suomenpienhevonen, Vuonohevonen, Welsh A, B, C ja D sekä Suomalainen Ratsuponi. Viikonlopun aikana tapahtumassa nähdään noin 400 ponia. Näyttely järjestetään tänä vuonna 41. kerran.