Hyppää sisältöön

Kaikille avoin Tulevaisuusfoorumi ja nuorten oma Future Workshop lähestyvät – ilmoittaudu mukaan

Raviurheilun Tulevaisuusfoorumi järjestetään Lahdessa Jokimaan raviradalla lauantaina 2. helmikuuta kello 9.30 alkaen. Nuorten oma Future Workshop on osa Young Power -gaalapäivää, joka järjestetään lauantaina 9. helmikuuta Vermossa.

Raviurheilun_tulevaisuusfoorumi_0202_2019_Jokimaalla

Lauri Hyvösen juontamassa Tulevaisuusfoorumissa puhumassa ja keskustelemassa ovat Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Rehula, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, tulevaisuudentutkija Ilkka Halava, Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö ST:n pääsihteeri Johan Lindberg, raviohjastaja Santtu Raitala, Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Petri Huikko, Viasatin urheilulähetyksistä tuttu Tuomas Tahvanainen sekä viestintätoimisto Republic of Communicationin Vili Nurmi.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, ja tilaisuuteen osallistuneille on ilmainen sisäänpääsy Jokimaan lauantain raveihin. Ilmoittautumisia ennakkoon toivomme osoitteeseen hanna.narhinen@hippos.fi keskiviikkoon 30. tammikuuta mennessä.

Ravinuorten Future Workshop järjestetään Vermossa lauantaina 9. helmikuuta. Ohjelma alkaa kello 15 Juha Rehulan avajaissanoilla. Työpajassa tulevaisuuteen liittyvien kysymysten alustajina kuullaan esteratsastaja Aada Lättiä, eläinlääkäri Kristiina Ertolaa, agronomi Viljami Härmälää, digitalisaation asiantuntija Irina Keinästä sekä raviohjastaja Tamara Skutnabbia.

Future Workshop on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma, jossa nuoret ja aikuiset keskustelevat omissa työpajoissaan. Workshop-iltapäivään voi ilmoittautua maanantaihin 4. helmikuuta asti sähköpostitse osoitteeseen helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi.  

Päivä jatkuu Young Power -gaalalla, johon voi ostaa lippuja täältä. Osallistuminen Future Workshopiin ei edellytä gaalalipun ostamista.

Lisätietoja Tulevaisuusfoorumista:

Suvi Louhelainen

Kehityspäällikkö

Suomen Hippos

suvi.louhelainen@hippos.fi

050 574 5920

Lisätietoja nuorten Future Workshopista: 

Helena Hyvämäki-Mäenpää

Nuoristoiminnan koordinaattori

Suomen Hippos

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

020 760 5246

Median tiedustelut:

Hanna Laakso

Tiedottaja

Suomen Hippos

hanna.laakso@hippos.fi

040 837 8403