Hyppää sisältöön

Jyväskylässä ja Ylivieskassa palkittiin Vuoden Ystävät

Ylivieskan ja Jyväskylän raveissa palkittiin huhtikuun alussa raviratojen Vuoden Ystävät. Ylivieskan raviradan Vuoden Ystävänä 2017 palkittiin Nina Honkanen ja Jyväskylän raviradan Vuoden Ystävän 2017 palkinnon sai Anna-Katariina Peura.

Ylivieskan raveissa 1.4. Ylivieskan raviradan Vuoden Ystävänä 2017 palkittiin Nina Honkanen. Ninalle luovutettiin Vuoden Ystävä -palkinto sekä 100 euron Hevoset Kaivarissa stipendi.

- Nina on ollut Ylivieskan ravinuorten toiminnassa mukana pienestä pitäen ja on aktiivinen ja motivoitunut nuori. Hän on avustanut paljon ponihiittien, harjoitusravien sekä kerhotoiminnan järjestelyissä. Ninalla on positiivinen ja ystävällinen asenne mikä näkyy erityisesti ryhmässä toimiessa, kertoo Ylivieskan raviradan nuorisovastaava Elina Junttila.

DSC_6854_valmis
Ylivieskan raviradan Vuoden Ystävä 2017 Nina Honkonen ja palkintoa luovuttamassa raviradan nuorisovastaava Elina Junttila. Kuva: Riikka Sinkkonen.


Killerin ravinuorten ohjaaja Anna-Katariina Peura palkittiin Jyväskylässä Killerin raveissa 2.4.  Jyväskylän raviradan Vuoden Ystävä 2017 palkinnolla ja 100 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä. Anna-Katariinaa palkitsemassa oli Katariina Hämäläinen Killerin ravinuorista.


- Anna-Katariina  on aina iloinen, toimelias ja hersyvä nauru pulppuaa missä hän liikkuukin. Anna-Katariina harrastaa ponien kanssa läpi lajirajojen, mm. valjakkoajoa, ravikilpailuita sekä näyttelyitä. Anna-Katariina on myös todella ahkera toimimaan talkoolaisena ravinuorten hyväksi ja auttaa aina kysymättäkin, mikäli mahdollista. Anna-Katariina vetää 4H:n ponikerhoa Laukaassa ja hän on suorittanut Suomen Hippoksen lasten ja nuorten ohjaajakurssin, perustelee valintaa Killerin ravinuorten nuorisovastaava Suvi Rautiainen.

anna_k
Jyväskylän raviradan Vuoden Ystävä 2017 Anna-Katariina Peura ja Katariina Hämäläinen Killerin ravinuorista. Kuva: Merja Ahola-Turpeinen

Raviratojen nuorisovastaavat saivat valita oman radan ehdokkaaksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja kannustavan kerholaisen, poniohjastajan, ohjaajan ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren.

 

Ehdotuksia perusteluineen oli tullut Suomen Hippokseen määräaikaan mennessä kaikkiaan 11 ja näistä Gaalaraati valitsi yhden Young Power-gaalassa palkittavan, Vilja Kivisen Kouvolan ravinuorista. Vilja palkittiin Suomen Hippoksen 200 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä, Vuoden Ystävä-kunniakirjalla ja muistoksi Vilja saa Hevoset Kaivarissa – Cityravit 2017 loimen.Vilja on samalla myös Kouvolan raviradan Vuoden Ystävä 2017.

 

Tähän mennessä on palkittu Seinäjoen raviradan Vuoden Ystävä Oona Viita, Turun raviradan Vuoden Ystävä Anna Lähteenmäki, Tornion Vuoden Ystävä Maija Lamminparras, Joensuun raviradan Vuoden Ystävä Roosa Kervinen,  Lappeen raviradan Vuoden Ystävä Miina Tikka, Kaustisen raviradan Vuoden Ystävä Anette Arnberg, Ylivieskan raviradan Vuoden Ystävä Nina Honkanen sekä Jyväskylän raviradan Vuoden Ystävä Anna-Katariina Peura. Kaikki ehdokkaat tullaan palkitsemaan Suomen Hippoksen 100 euron Hevoset Kaivarissa-stipendillä kevään aikana omien ratojensa tapahtumissa ja jäljellä on vielä kaksi Vuoden Ystävä palkitsemista. Stipendit luovutetaan Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa järjestetyn hyväntekeväisyyshuutokaupan raviurheilun nuorisotoimintaan suunnatuista tuotoista.


Lisätietoja:


Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

Puhelin: +358 (0)20 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi