Hyppää sisältöön

Juho Hämäläinen ja Neena Kuukasjärvi Suomen Hippoksen viestintätiimiin

Suomen Hippoksen viestintäosasto vahvistui vuoden alusta kahdella tekijällä, kun Juho Hämäläinen aloitti raviurheilun tiedottajana ja Neena Kuukasjärvi jalostusosaston tiedottajan äitiysloman sijaisena.

Juho Hämäläinen ja Neena Kuukasjärvi aloittivat Suomen Hippoksen viestintäosastolla 2.1.2020. Kuva: Roosa Lindholm

Suomen Hippoksen raviurheilun tiedottajaksi on palkattu 25-vuotias maa- ja metsätaloustieteiden kandidaatti Juho Hämäläinen. Juvalta kotoisin olevan Hämäläisen perheessä on kasvatettu ravihevosia jo pitkään isä Kari Hämäläisen Woodcake Ay:n alla. Woodcaken toistaiseksi parhaisiin kasvatteihin kuuluvat Tea Cake (12,3 ja 56 186 euroa), Kasvattajakruunun kakkoseksi sijoittunut nelivuotias Racing Boy (14,7 ja 27 950 euroa) sekä juuri Jokimaan vuoden 2019 voitokkaimmaksi hevoseksi neljällä voitollaan kohonnut Lady Nightingale (14,7 ja 14 575 euroa).

”Perheen hevosten kautta olen raviurheilun pariin päätynyt. Teini-ikäisenä tein ravijuttuja Länsi-Savoon, mutta opiskelujen aikaan oli pitkä väli, kun ei tullut niin seurattua alaa. Nyt sitten Racing Boyn ja Lady Nightingalen kautta olen innostunut taas. Hippoksen tiedottajan paikka on vähän kuin unelma-ammatin pariin palaisi”, kuvailee Hämäläinen.

Jalostusosaston tiedottajan äitiysloman sijaiseksi palkattu 47-vuotias Neena Kuukasjärvi on kotoisin Oulusta.

”Kotona meillä on aina ollut ravureita. Itse olen kuitenkin enemmän ratsupuolen ihminen, olen koko ikäni ratsastanut”, Kuukasjärvi kertoo.

Hän on valmistunut Oulun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan suomen kieli. Hänellä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura viestinnän, mainonnan ja tiedottamisen parissa. Viimeksi hän on työskennellyt viestintätoimisto Työmaassa ja peruskoulun äidinkielenopettajana. Freelancer -toimittajana Kuukasjärvi on toiminut 20 vuotta.

”Eli olen tehnyt kaikkea mahdollista, mitä kynällä ja paperilla voi tehdä. Olen innostunut päästessäni Hippokseen, tässä pääsee yhdistämään sekä hevosten ja hevosihmisten parissa ja parhaaksi työskentelyn, että tiedotustyön.”

Kuukasjärvellä on kaksi omaa hevosta.

Lisätiedot:

Suvi Hakkarainen, viestintäpäällikkö, Suomen Hippos

p. 040-7760530

suvi.hakkarainen@hippos.fi