Hyppää sisältöön

Juhlavuoden kunniaksi Uudistuva hevostalous Suomi 100-juhlavuotena –seminaari Vantaalla 10.2.

Hevoset ovat osa suomalaista yhteiskuntaa ja historiaa. Suomen itsenäisyyden juhlavuotena katsotaan menneeseen, tulevaan ja ennen kaikkea – arvostetaan hevosia, hevostalouden ammattilaisia ja harrastajia. Juhlavuoden kunniaksi Uudistuva hevostalous Suomi 100-juhlavuotena –seminaari järjestetään Vantaalla 10. helmikuuta.

Uudistuva hevostalous Suomi 100-Juhlavuotena – seminaarissa hevostalouden vaikuttavuutta kuvaa avauspuheenvuorossaan Fred Sundwall/ SRL, historian ja kulttuurin näkökulmia valottaa Auli Bläuer/ Luonnonvarakeskus Luke, tulevaisuuden yrittäjyyttä ja arvoja arvioi Totti Salko/ Merle Consulting ja brändäykseen johdattaa Vili Nurmi/ Haaga-Helia. Tilaisuuden juontaa Antti Pylkkänen.

 

Yleisölle maksuton tilaisuus on osa Uudistuva hevostalous-hankkeen Hevosyrittäjäuutisten luentosarjaa. Yleisö on tervetullut paikan päälle Vantaan Maatalousmuseolle tai seuraamaan lähetystä verkon kautta avoimen Periscope TV:n kautta.

 

Ohjelma ja ilmoittautumiset 

 

Perjantai 10.2.2017, kahvitarjoilu klo 9. alkaen, ohjelma alkaa klo 10.
Paikka: Vantaan Maatalousmuseo, Nybackankuja 2, 01670 Vantaa
Ennen ja jälkeen tilaisuuden on mahdollisuus tutustua museoon.

 

Lisätietoja:
Sirpa Pussinen, Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), puh. 050 5749 207, sirpa.pussinen@hamk.fi
Anne Laitinen, Hippolis, puh. 040 7660 830, anne.laitinen@hippolis.fi
Markku Saastamoinen, Luonnonvarakeskus, puh. 029 532 6509, markku.saastamoinen@luke.fiUudistuva hevostalous -tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2014–20). Toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Hippoliksen kanssa.