Hyppää sisältöön

Juha Rehula mukana OKRA maatalousnäyttelyn "Minne menet hevostalous" -paneelissa 6.7.

Huomenna 4.7. aukeavassa OKRA maatalousnäyttelyssä on tarjolla paljon painavaa asiaa hevostaloudesta. Perjantaina 6.7. klo 10.45 tapahtuman päälavalla nähdään paneelikeskustelu aiheesta ”Minne menet hevostalous”.

006
Hevosala työllistää enemmän ihmisiä kuin Lapin matkailu. Hevosalan taloudelliset ja työllistävät vaikutukset ulottuvat välillisestikin laajalle: hevosalalla tarvitaan runsaasti mm rakennus-, rehu-, eläinlääkintä-, matkailu- ja varustepalveluita. Paitsi työtä monille ammattiryhmille, hevoset tarjoavat hienoja elämyksiä ja yhteisöllisyyttä niin ravi- kuin ratsuharrastajille.


Tervetuloa seuraamaan kiinnostavaa paneelikeskustelua, jossa hevostalouden tulevaisuutta valotetaan monesta eri näkökulmasta. Panelisteina Maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Juha Rehula, Veikkauksen harrastepelien liiketoimintaryhmän johtaja Sami Kauhanen, Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliiton hevosasiamies ja järjestöagrologi Maarit Hollmén, ja Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.

OKRAN Hevosareenalla on koko viikonlopun ajan tarjolla runsaasti eri lajien esittelyjä, rotunäytöksiä, karjanajoa, kengitysnäytöksiä, ajonäytöksiä ja varuste-esittelyjä, sekä tietenkin kepparikisa lapsille ja nuorille.


Lisätiedot: https://okramaatalous.fi/