Hyppää sisältöön

Jere Hurme ohjasti Goodygoodytwoshoesin helppoon voittoon Salamakypärät 2022 -osalähdössä

Kuvassa Jere Hurme ja Goodygoodytwoshoes loimitettuna voittajaesittelyssä

Jere Hurme ja Goodygoodytwoshoes tyylittelivät helppoon voittoon. Kuva Pekka Salonen

Salamakypärien seitsemäs osalähtö kilpailtiin tänään Vermossa. Lähdön voitti suurena ennakkosuosikkina matkaan startannut Goodygoodytwoshoes ja Jere Hurme.

Lähdössä pidettiin kovaa matkavauhtia alusta loppuun ja 5-vuotiaan tamma Goodygoodytwoshoesin voittoaika oli hieno 12,5a/2120m. Goodygoodytwoshoes matkasi lähdön takajoukoissa ja irtosi lopulta helppoon voittoon.

”Alunperinkin olimme suunnitelleet, että alussa pakitetaan ja luotetaan hevosen hyvään kiriin. Takasuoran puolessa välissä käänsin hevosen kiriin ja se oli tosi hyvän tuntuinen. Kaikki voimat jäivät talteen”, ohjastaja Jere Hurme kehui todella tyytyväisen oloisena voittajahaastattelussa.

Keulahevosten pitäessä reipasta vauhtia kiri koko kärkikolmikko kaukaa takaa. Toiseksi lähdössä sijoittui Milla Markkanen ajokkinaan Artful Drop ja kolmas oli hienon kirin päätteeksi Vagabond Vik ja Terno Grönstrand.

Lähdön kokonaistulokset

Salamakypärät kilpailevat seuraavan kerran 14.9. Vermossa, jolloin ajetaan kaksi osalähtöä.

Lisätietoa: www.hippos.fi/salamakyparat

Salamakypärät -kilpailusarjan tarkoituksena on toimia ponnahduslautana nuorille ohjastajille, jotka tähtäävät raviurheilun ammattilaisiksi. Kilpailusarjassa ohjastavat 1993–2006 syntyneet kokelaslisenssin haltijat. Kokelaslisenssin saa ohjastaja, joka työskentelee ammattivalmentajan tallilla. Kilpailuun on valittu 12 ohjastajaa ja kilpailusarjassa ajetaan 12 osalähtöä. Salamakypärät-kilpailusarjaa on järjestetty vuodesta 2012 alkaen.  Vuonna 2022 Salama-, Monte- ja Ponikypärät järjestetään yhteistyössä Allomeera Oy:n kanssa.