Hyppää sisältöön

Jere Hurme juhlii Salamakypärien kokonaiskilpailun voittoa myös vuonna 2022 – ”Vuosi on ollut aivan mahtava”

Winners Lane toi Jere Hurmeelle täyden pistepotin Salamakypärien Kouvolan osalähdöstä. Ykkössijan myötä varmistui myös ohjastajasarjan kokonaiskilpailun voiton vuonna 2022. Kuva: Satu Pitkänen

Salamakypärien kauden toiseksi viimeinen osalähtö kilpailtiin lauantaina Kouvolassa. Lähdön voiton vei Jere Hurmeen ohjastama Winners Lane. Voiton myötä Hurme varmisti ohjastajasarjan kokonaiskilpailun voiton.

Jere Hurme starttasi Salamakypärien kauden toiseksi viimeiseen osalähtöön tukevalta johtopaikalta ja vahva vire jatkui myös Kouvolassa.

Hurmeelle Kouvolan osalähdön, ja lopulta Salamakypärien koko kauden 2022 voiton toi Jarno Kauhasen valmentama Winners Lane. Voitto irtosi vakuuttavan keulajuoksun päätteeksi.

”Saatiin vähän yllättäen haettua keulapaikka takasuoralla. Ajattelin, että olemme johtavan rinnalla loput lähdöstä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin”, Hurme kertoi Kouvolan raviradan voittajahaastattelussa.

”Hevonen on juossut tosi kovia lähtöjä lauantaisin, mutta juoksunkulut ovat vähän epäonnistuneet. Olin ihan luottavaisin mielin, jos vain juoksu onnistuu.”

Lähdöt ovat onnistuneet Hurmeella. Turkulaisen menestysvalmentaja Harri Koivusen talilla työskentelevä raviurheilija on tekemässä komeaa kautta raviohjastajana.

Vaikka Hurme juhli Salamakypärien ohjastajasarjan voittoa myös vuonna 2021, on kuluva vuosi ollut uran selkeästi paras tilastojen valossa.

”Vuosi on ollut aivan mahtava. Nyt varmistui vielä toinen peräkkäinen Salamakypärien kokonaiskilpailun voitto ja voittoja on tullut muutenkin paljon. Eri radoilla ja hienoilla hevosilla, niin aivan mahtava vuosi ollut”, Hurme tiivisti kauden tunnelmat.

Salamakypärien kauden viimeinen osalähtö kilpaillaan 12. marraskuuta Jyväskylän Killerin raviradalla.

 

Salamakypärät kokonaiskilpailu 11/12 osalähtöä

1.Jere Hurme 125

2.Tuukka Varis 99

3.Tino Paldan 96

4.Patri Filatoff 79

5.Aada Salo 74

6.Sakari Talikka 69

7.Terno Grönstrand 66

8.Erika Elomaa 65

9.Milla Markkanen 64

10.Oona Halme 63

11.Kaisa Rehula 57

12.Johanna Säteri 50