Hyppää sisältöön

Jenkkikärryinfo lisätään jatkossa Heppa-järjestelmässä

Heppa-järjestelmään on lisätty mahdollisuus antaa kengitysinfon lisäksi myös jenkkikärryinfo. Hevosen jenkkikärryinfo lisätään Heppa-järjestelmän Oma tallissa samassa paikassa kuin kengitysinfo.

Jenkkikärryiksi ilmoitetaan vain amerikkalaisvalmisteiset jenkkikärryt. Niin sanottuja jenkkityyppisiä kärryjä ei ilmoiteta jenkkikärryiksi tässä yhteydessä.

Voimaan astunut käytäntö vain aitojen jenkkikärryjen ilmoittamisesta on suunniteltu yhdessä asiantuntijoiden ja pelaajien kanssa. Käytännöllä pyritään palvelemaan ravien seuraajia entistä selkeämmin ja sillä varmistetaan annetun informaation tasalaatuisuus. Jenkkikärryinfo tallentuu hevosen starttitietoihin ja on siten tarkasteltavissa kengitysinfon tavoin kunkin hevosen osalta myös jälkikäteen, niin Heppa-järjestelmästä kuin käsiohjelmatiedoistakin.

Info on mahdollista antaa edelleen raviradan sisäänkirjoituksessa. Myös sisäänkirjoituksessa tieto tallennetaan Heppa-järjestelmään. Raviradoille on lähetetty erikseen ohje tulostettavaksi sisäänkirjoitukseen.

Lisätietoja:

Tuomo Pekonen
Kilpailupäällikkö, Suomen Hippos
tuomo.pekonen@hippos.fi
040 557 3889