Hyppää sisältöön

Itsenäisyyspäivänäkin ravataan – Raviurheilua voit seurata netissä ilmaiseksi suorana, vuoden jokaisena päivänä

Suomessa ravataan eri puolilla maata lähes vuoden jokaisena päivänä. Ravilähetykset ovat katsottavissa maksutta Veikkauksen TotoTV:ssä.

kuva tototv ohje
 

Ainoat päivät, jolloin Suomessa ei järjestetä ravikilpailuja, ovat jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. TotoTV ei hiljene joulunakaan, sillä silloin kanavilla pyörii ulkomaisia hevostapahtumia.

Tänään itsenäisyyspäivänä 6.12. ravitapahtumia järjestetään Suomessa Kaustisella ja Forssassa. Suomalaistamma Ranch Kelly starttaa Pariisissa Vincennesin radalla. Ranch Kellyn lähtö ajetaan Suomen aikaa noin kello 14.47 ja myös se on katsottavissa TotoTV:stä.

TotoTV-palvelua ylläpitää Veikkaus, ja lähetykset ovat maksuttomia kaikille Veikkauksen etuasiakkaille. Katselu vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen Veikkaukseen verkkopalveluun osoitteessa veikkaus.fi. Rekisteröityminen Veikkauksen etuasiakkaaksi vaatii 18 vuoden iän.

TotoTV:stä esitetään suorana kaikki Veikkauksen pelikohteina olevat hevosurheilutapahtumat. Raviurheilua ja muuta hevosurheilua sekä Suomesta että ulkomailta esitetään TotoTV:ssä päivittäin yhteensä noin 12 tuntia. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin TotoTV:ssä esitetään myös studiolähetykset, joissa asiantuntijat ruotivat päivän ravikohteita ja keskustelevat samalla urheilun ajankohtaisista aiheista.

Veikkaus.fi:n lähetyksiä netissä voit seurata tietokoneen, tabletin tai mobiilin kautta. Veikkauksen etusivuilta on mahdollista ladata myös oma mobiilisovellus. TotoTV on mahdollista ostaa myös televisiosta katsottavaksi. Lisää tietoa eri operaattoreiden TotoTV-tarjonnasta löydät täältä.

Näin pääset katsomaan ravilähetyksiä:


1. Rekisteröidy Veikkauksen etuasiakkaaksi osoitteessa veikkaus.fi. Rekisteröityäksesi sinun tulee olla yli 18-vuotias.

2. Kirjaudu sisään Veikkauksen verkkopalveluun. Valitse ylävalikosta ensin Toto ja sitten TotoTV.

3. TotoTV avautuu erilliseen ikkunaan. Valitse listauksesta haluamasi ravilähetys.


Suomen ravitapahtumakalenteria pääset selaamaan raviurheilun keskusjärjestön Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Veikkauksen TotoTV:hen pääset siirtymään tästä linkistä. Ohjelmakartan löydät täältä.

Lisätietoja:

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
puh. 040 837 8403

Satu Hokkanen
Tuoteasiantuntija, Toto-pelit

Veikkaus
satu.hokkanen@veikkaus.fi

puh. 09 43705111