Hyppää sisältöön

Isot edellä, pienet perässä – vuoden suurimmat poniravit järjestetään Joensuussa 10.-11.8.

Kuninkuusravit järjestetään reilun viikon kuluttua Lahden Jokimaalla, ja kun hevoset ovat saaneet urakkansa valmiiksi, on ponien vuoro.

Kuva: Hippos / Hanna Laakso
Ponikuninkuusravit on poniraviurheilun vuoden kohokohta ja raviurheilun nuorisotoiminnan päätapahtuma, joka kokoaa yhteen maamme parhaat raviponit ja ison joukon nuoria huippuohjastajia. Kyseessä on Suomen suurimmat vuosittaiset poniravit, jotka järjestetään tänä vuonna 10.-11. elokuuta Joensuun Linnunlahdella. Tapahtuman toteuttamisesta vastaavat raviradan lisäksi Joensuun ravinuoret sekä Suomen Hippos ry.

Viikonlopun aikana ravataan yhteensä 20 kovatasoista lähtöä, minkä lisäksi tarjolla on paljon oheisohjelmaa koko perheelle. Paikalle odotetaan saapuvan jopa 8 000 katsojaa ympäri Suomen. Luvassa on laadukasta kilpaurheilua ja suuria tunteita sekä tietenkin rentoa yhdessäoloa – näissä raveissa tunnelma on katossa ja kilpaileminen kivaa. 

Tapahtuman keskiössä ovat tietenkin itse huippu-urheilijat, ponit sekä nuoret ohjastajat. Ravien aikana päästään näkemään, että poneista on moneksi: ne ovat nuorten luotettavia ystäviä ja perheiden rakkaita lemmikkejä, mutta myös rautaisia kilpaurheilijoita, jotka janoavat voittoa.

Ilmassa on siis suuren ravijuhlan tuntua, vaikka kilpailijat ovatkin hevosta pienempää sorttia!

Median akkreditoituminen on nyt auki
Mediaa pyydetään akkreditoitumaan tapahtumaan sähköpostitse osoitteeseen sara.suvinen@suvisaari.fi maanantaihin 5.8.2019 mennessä. Ilmoitathan akkreditoituessasi, mille medialle työskentelet ja tarvitsetko kuvausluvan raviradan keskikentälle. Akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lähetetään infopaketti tapahtumaviikolla.

Lisätietoa Ponikuninkuusravien verkkosivuilta, Facebookista ja Instagramista.


Lisätietoja:

Tiina Kuosmanen, tapahtumapäällikkö, Ponikuninkuusravit
050 502 0717 
tiina.kuosmanen@pihamaki.fi

Suvi Hakkarainen, viestintäpäällikkö, Suomen Hippos
040 776 0530
suvi.hakkarainen@hippos.fi