Hyppää sisältöön

Internethuutokauppa uudistuu marraskuussa

1.11.2019 alkaen Starinita Oy:n internethuutokauppa vaihtuu jatkuvaksi. Kohteita voi ilmoittaa myyntiin koska tahansa, ja myyjä määrittää haluamansa myyntijakson, lähtöhinnan ja minimikorotuksen itse.

Ensimmäiset kohteet julkaistaan perjantaina 1.11. ja kohteita voi ilmoittaa myyntiin jo nyt. Jatkossa kohteet julkaistaan seuraavana arkipäivänä myyjän lähettämän ilmoituksen saapumisesta tai myöhemmin myyjän niin halutessa.

Huutokauppa kunkin kohteen osalta alkaa ja päättyy aina klo 20 myyjän valitsemina päivinä. Myyjä valitsee kohteen myyntijakson itse kuitenkin niin, että jakson pituus voi olla 1-7 täyttä vuorokautta. Myyjä määrittelee myös tuotteelle haluamansa lähtöhinnan ja minimikorotuksen.

Myyntiin voi entiseen tapaan ilmoittaa kaikenikäisiä hevosia ja poneja, hevostarvikkeita, kuljetuskalustoa, astutusoikeuksia ym. Ilmoittamismaksua on alennettu ja kohteen ilmoittaminen maksaa 75 € (sis. alv 24 %). SHKL:n tai SRHK:n jäsenelle ilmoittaminen maksaa 50 € (sis. alv 24 %). Starinita Oy ei ota myyntiprovisiota kauppahinnasta. Huutokauppasivustolle rekisteröityminen on täysin ilmaista.

Nettihuutokaupan löydät osoitteesta auction.hevoshuutokaupat.fi
Nettihuutokaupan ilmoittamislomakkeen ja huutokauppaehdot löydät täältä.

Lisätietoja:
Starinita Oy
Mitja Nummenmaa
p. 040 502 4987

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15)
shkl@kolumbus.fi