Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen islanninhevosten vuoden ainoaan jalostusnäyttelyyn umpeutuu 1.5! Ilmoita hevosesi mukaan viimeistään vappuaattona Heppa-järjestelmän kautta.

Vuoden ainoa islanninhevosten jalostusnäyttely järjestetään 19.-20.5.2018 Orimattilan Ratsastuskeskuksessa. Näyttelyssä rakennearvostellaan 1-vuotiaita ja vanhempia hevosia sekä kokonaisarvostellaan 4-vuotiaat ja vanhemmat tammat, oriit ja ruunat. Nuorten hevosten arvostelun yhteydessä järjestetään myyntitilaisuus, jossa on mahdollista ilmoittaa varsansa myyntiin. Katsojille on luvassa entistä informatiivisempi viikonloppu, sillä lisäksi tuomaristo avaa yleisölle rakennearvostelun periaatteita esimerkkihevosten avulla.

 Kokonaisarvosteltavien oriiden kinnerten röntgenkuvat tulee olla toimitettu Hippokseen 20.4. mennessä, jos kuvia ei ole otettu aikaisemmin. Varmistathan, että hevosesi rokotukset ovat voimassa! 1-vuotiaiden varsojen rekisteröinnit ovat pääosin kesken yhteistyölaboratorion vaihtumisesta johtuvan viivästyksen vuoksi. Pahoittelemme viivästystä, mutta se ei estä näyttelyyn ilmoittautumista! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.5. ja ilmoittautuminen tapahtuu Heppa-järjestelmän kautta.

Näyttelykutsu

Rokotusmääräykset

Lisätietoja ilmoittautumisesta, rekisteröinnit: Piia Palonen, Suomen Hippos ry, piia.palonen@hippos.fi

Lisätietoja myyntitilaisuudesta: Jenni Kurki, Suomen Islanninhevosyhdistys ry, jalostus@islanninhevonen.net

Lämpimästi tervetuloa!