Hyppää sisältöön

Iivari Nurmiselle ja Midnight Sun Selille ensimmäinen T65-voitto Vermossa

Seitsemäs Wahlstén Salamakypärät -osalähtö ajettiin Vermon keskiviikkoillan raveissa. Lähdön voittoon ohjasti Iivari Nurminen Camilla Boströmin ja Jenni Lustin omistamalla Midnight Sun Selillä.

Voitto oli elokuussa 24-vuotta täyttävälle Iivari Nurmiselle uran ensimmäinen Vermon T65-voitto ja toinen perättäinen voitto Salamakypärät – kilpailusarjassa tällä kaudella. Midnight Sun Selin omistajien sekä taustajoukkoihin kuuluvan Tea Kuosan ja Nurmisen yhteistyö on jatkunut jo pidempään. Jenni Lustin valmentaman Midnight Sun Selin rattailla Iivari Nurminen nähtiin kolmatta kertaa, viime kauden Salamakypärä -osalähdössä tuli kakkossija ja kesäkuun osalähdössä viides sija. Midnight Sun Selille T65 -voitto oli uransa ensimmäinen täysosuma.

iivari
Iivari Nurminen ohjasti ensimmäisen T65-voittonsa MIdnight Sun Selillä Vermon Salamakypärät -osalähdössä. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

- Midnight Sun Selissä on paljon hyviä ominaisuuksia, se on nopea, hyvä ajettava ja äärimmäisen rehti hevonen. Mykistävän hyvä esitys hevoselta ja olin itsekin yllättynyt, miten hyvä se oli juostuaan suurimman osan matkasta johtavan rinnalla.

- Meistä on tullut hyviä tuttuja myös hevosen taustajoukkojen kanssa, ollaan tekemisissä melkeimpä viikoittain.Suuret kiitokset luottamuksesta kuuluukin hevosen taustajoukoille, kun olen saanut heidän hevostaan ajaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti Kuninkuusravien Salamakypärät -osalähtöä, kertoo Iivari Nurminen tyytyväisenä voiton jälkeen.

Toiseksi lähdössä kiri Global Tug of War Antti-Joonas Heikkisen ohjastaessa Victor Björkrothin sijaan ja Ayse Könec ohjasti osalähdön kolmanneksi Beauty Erinin.

Seuraava eli kahdeksas Wahlstén Salamakypärät -osalähtö ajetaan Rovaniemellä Kuninkuusraveissa sunnuntaina 29.7.

Lue lisää Salamakypärät -kilpailusarjasta TÄSTÄ

Teksti: Helena Hyvämäki-Mäenpää