Hyppää sisältöön

Iivari Nurminen voitti Wahlstén Salamakypärien 11. osalähdön – Arna Ruohomäki siirtyi kilpailun johtoon

Wahlstén Salamakypärien 11. osalähtö ajettiin Vermossa keskiviikkona.

IMG_9452
Iivari Nurminen, Baby Beyonce ja valmentaja Lars Wetzer (Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää)

Ennen lähtöä kilpailun kärjessä olivat kahden pisteen erolla toisistaan Niki Finnström ja Arna Ruohomäki. Tuttu kaksikko nähtiin myös Vermon osalähdössä kilpailemassa johtopaikasta ja ylläpitämässä reipasta vauhtia. Iivari Nurmisen ohjastama Baby Beyonce sai tasaista juoksua Finnströmin ohjastaman Embracerin selässä.

Viimeisellä takasuoralla Nurminen käänsi Baby Beyoncen kiriin ja tamma kiitti hyvästä juoksusta helpolla voitolla. Toiseksi kiri sisäradalla juossut Toni Ripatin ohjastama King Of Alabama.

-Jo lämmityksessä hevonen tuntui siltä kuin mersulla ajaisi. Saatiin hyvä juoksu ja Baby Beyonce voitti helposti, Nurminen totesi voittajahaastattelussa.

Nurminen jatkaa kilpailussa kolmantena. Ruohomäen ohjastama Ernie Bell sijoittui neljänneksi Vermon osalähdössä ja sitä myötä Ruohomäki nousee kilpailussa johtopaikalle. Ruohomäki johtaa kilpailua ennen 10.11. ajettavaa finaalilähtöä neljän pisteen erolla Finnströmiin.

Finaali ajetaan Vermossa lauantaina 10. marraskuuta. Kilpailun voittaja ja toiseksi sijoittunut saavat palkintomatkat Classic Elitloppet Risteilylle toukokuussa 2019.