Hyppää sisältöön

Iivari Nurminen ja Winds Of Change Powerparkin Salamakypärät-osalähdön voittoon

Ari Lappalaisen valmentama kuusivuotias tamma nosti Iivari Nurmisen osakkeita Salamakypärät-kokelasohjastajakilpailun kokonaispisteissä. Nurminen nousi jaetulle kolmannelle sijalle Anette Antti-Roikon ja Olli-Pekka Holopaisen kanssa.

Winds Of Change, ohjastaja Iivari Nurminen ja valmentaja Ari Lappalainen. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

Radalta 12 matkaan lähteneen Winds Of Changen voittoaika oli 15,9/2100 metriä. Toiseksi sijoittui Edward Star, jota ajoi Salamakypärät-varaohjastajana Ayse Könecille toiminut Terno Grönstrand. Kolmannen sijan ohjasti Olli-Pekka Holopainen hevosella Just A Flirt.

Winds Of Changelle voitto oli kuluvan kauden ensimmäinen ja uran neljäs.

”Sitkeästi se aina yrittää loppuun asti”, valmentaja Lappalainen kehui. ”Ei mitään ihmeempiä suunnitelmia nyt kesälle ole, ajellaan tasaisesti kilpaa.”

Ykkönen oli kuusivuotiaalle tammalle ensimmäinen kaudella 2019. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

Iivari Nurminen nousi voiton myötä Salamakypärät-kokonaiskilpailuissa jaetulta yhdeksänneltä sijalta jaetulle kolmannelle sijalle Anette Antti-Roikon ja Olli-Pekka Holopaisen kanssa.

”Totta kai kisassa ollaan mukana voittomielessä. Muutama ajovirhe on tullut aiemmissa osalähdöissä, nyt toivotaan, että suunta jatkuu tämän päivän mukaisena”, Iivari Nurminen kommentoi.

Salamakypärät-kokelasohjastajakilpailun johdossa neljän osalähdön jälkeen jatkaa Taneli Säde. Toisella sijalla on Arna Ruohomäki. Seuraava Salamakypärät-lähtö kilpaillaan Lahdessa Suur-Hollola-lauantaina 29. kesäkuuta 2019.