Hyppää sisältöön

Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli voittoon Ylivieskassa

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli kiri voittoon Suomen Cupin karsintalähdössä valmentajansa Jukka-Pekka Kauhasen ohjastamana.

Lähtö oli kovatasoinen ja jännittävä, vaikka yhden poisjäännin myötä lähdössä kilpailikin vain kuusi valjakkoa. Koskelan Akselin voittoaika oli 28,8 ja hyväntekeväisyyspotti kasvoi 1200 eurolla palkintorahoja. Lahdessa 29.4. ajettavaan Suomen Cup –finaaliin pääsi suoraan kaksi parasta - voiton vienyt Koskelan Akseli ja toiseksi sijoittunut Siirin Älli Ahti Antti-Roikon ohjastamana. Koskelan Akseli liisattiin vuodelle 2017 Talli Pohjantähden alla -nimiin ja ruuna on nyt kilpailut kaksi kertaa, joista kaksi voittoa. 

jäällä2
Jukka-Pekka Kauhanen ajoi Koskelan Akselin viimeistelyajot Ylivieskan starttia varten jäällä. Kuva: Niilo Pirinen

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan haettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy.

 

Teksti: Helena Hyvämäki-Mäenpää

 

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli

Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/

 

Lisätietoja Talli Pohjantähden alla- edustajistolta: 


Helena Hyvämäki-Mäenpää
Suomen Hippos ry
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
020 760 5246 

Erja Mattila
mattilanerja@gmail.com
045 111 7754

 

Heikki Kankainen 
Hankkija Oy
heikki.kankainen@hankkija.fi
 010 402 7183