Hyppää sisältöön

Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli Kuopion T76-raveissa lauantaina

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri, Suomen Cup-finalisti Koskelan Akseli vierailee T76-raveissa lauantaina 25.3.

Koskelan Akseli on tavattavissa ravien aikana Kuopion raviradalla katoksella A16. Akseli vetää tandem-kärryillä raviurheilun nuorisotoiminnan Koskelan Akseli -lähdön esittelyn (lähtö 3) Jukka-Pekka Kauhasen ohjastamana. Nyt kannattaakin lähteä paikalle Kuopion T76-raveihin ja pääset samalla tutustumaan Akseliin. 

jäällä2                                                 Koskelan Akseli ja Jukka-Pekka Kauhanen. Kuva: Anu Leppänen

Kaikkien Koskelan Akselin esittelypisteellä arvontalipukkeen ja yhteystietonsa täyttäneiden kesken arvotaan 7. lähdön jälkeen kaksi kappaletta Suomen Hippoksen lahjoittamia Talli Pohjantähden alla-osuuksia (arvo 50e). Luvassa myös lisää arvontoja, seuraa Kuopion ravien ja Raviurheilun nuorisotoiminta-facebook-sivuja, luvassa hyviä palkintoja! ja Toto-hallin Koskelan Akselin esittelypisteellä voit myös käydä lunastamassa oman osakkuutesi 50 €:lla hyväntekeväisyysravuristamme! 

Käy tutustumassa myös Kuopion ravinuorten toimintaan Toto-hallin nuorisopisteellä!


Koskelan Akselin nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli Koskelan Akselin facebook-sivut: Koskelan Akseli

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan haettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy.


Lisätietoja:


Marita Huttunen
toimitusjohtaja
Kuopion ravirata
050 522 9799
marita.huttunen@kuopionravirata.fi
www.kuopionravirata.fi


Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan koordinaattori
Suomen Hippos ry
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
www.hippos.fi