Hyppää sisältöön

Hyväntekeväisyysravit Vermossa – hevoselämyksiä vähävaraisille perheille

Vermo Areenalla järjestetään keskiviikkoraveissa 12.6.2019 hyväntekeväisyystapahtuma yhdessä Hope ry:n ja Suomen Hippoksen kanssa. Hyväntekeväisyysraveissa kerätään tuottoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet nauttia elämyksistä hevosten parissa.

vermo hyväntekeväisyysravit
Kuva: Anu Leppänen

Idean liikkeelle laittaja Jarkko Litmanen toivoo, että tapahtuman tuotoilla saadaan runsaasti lapsia tutustumaan hevosten ja ponien maailmaan mm. kesäleireillä.

”Tehdään pienten ihmisten unelmista totta”, ravimedian monitoimimies Jarkko Litmanen tiivistää. ”Monella perheellä ei ole mahdollisuutta kustantaa lapsiaan poni-, ravi- tai ratsastustoimintaan. Haluamme tarjota mahdollisuuksia niille lapsille, jotka ovat hevosista kiinnostuneita.”

Jokainen voi olla hyväntekeväisyysraveissa mukana auttamassa. Jo pääsylipun ostamalla on mukana kerryttämässä lahjoituspottia. Vermoon voi myös tuoda mukanaan käytetyn keppihevosen, joille Hope ry hankkii uuden kodin. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia tapahtumassa, jonka tuotot ohjataan kohdennetusti vähävaraisten lasten hevostoimintaan.

Suomen Hippos maksaa lahjoituspottiin jokaisesta hyväntekeväisyysraveissa tehdystä uudesta hevosen ennätyksestä 20 euroa. 

Hyväntekeväisyysraveissa järjestetään myös arpajaiset, joilla kerätään myös entistä isompaa lahjoitussummaa. Arpajaisissa on palkintoina mm. lippuja Powerparkin huvipuistoon ja eri ravitapahtumiin sekä useita tuotepalkintoja. Halukkaat voivat lahjoittaa myös palkintoja.

”Muutama hevosenomistaja on jo ilmoittanut, että antaa tänä ravipäivänä osan palkintorahoista hyväntekeväisyyteen. Totopelaajista muutamat ovat jo luvanneet osan voitoista tähän tarkoitukseen. Kaikki voivat auttaa siinä määrin kuin pystyvät. Pienistä puroista muodostuu iso joki”, Litmanen kannustaa.

Hyväntekeväisyysravit alkavat Vermo Areenalla keskiviikkona 12. kesäkuuta kello 17.40 ponilähdöllä.

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja: Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä, puh. 044 301 8363