Hyppää sisältöön

Huippulämminveristen St Michel Mikkelissä 17.7.

Reilun kolmen viikon päästä 17.7. Mikkelin raviradalla ravataan kansainvälinen huippulähtö St Michel, jossa Euroopan nopeimmat ravurit kilpailevat 70 000 euron ykköspalkinnosta. Jos voittaja rikkoo ME:n, tiedossa on lisäksi 30 000 euron bonus. Kilpailu on kutsukilpailu ja valitaan enintään kahdeksan valjakkoa. Usean vuoden tauon jälkeen Mikkeliin tuodaan lentokuljetuksella huippuhevosia Euroopan maista.


Usealla taholla käydään keskustelua – Bold Eaglen perässä ollaan vieläkin

Prix d’Amériquen voittaja Bold Eagle olisi järjestäjän suurin toive osallistumaan vauhtijuhlaan. Mikkelin raviradalta on alkuviikosta lähtenyt virallinen kutsu hevosen valmentajalle Sebastian Guaratolle. Guaraton tallista kutsun saanee myös Elitloppet-finaaliin osallistunut tamma Billie De Montfort. Tuulenopea viisivuotias tamma olisi myös erittäin mielenkiintoinen lisämauste kilpailuun. Muita mielenkiintoisia ranskalaisia kartoitetaan edelleen.

Ruotsalaisista Royal Fighterin valmentaja Per K Eriksson on tänä vuonna todella kiinnostunut tulemaan Mikkeliin. Omalla tahollaan Condrad Lugauer miettii osallistumista Spartan Kronoksella. Vastauksia heiltä saadaan lähiaikoina. Myös Daniel Reden halajaisi Mikkeliin. Reden pohtii parhaillaan sopisiko St Michel paremmin Propulsionin vai Call Me Keeperin kilpailuohjelmaan. 

Trebol
Espanjan raviurheilun tähti Trebol nähdään heinäkuussa St Michelissä.

Lutfi Kolgjinin Dante Boko tai Mosaique Face ovat myös olleet mikkeliläisten loopissa, mutta ne eivät ole onnistuneet viimeisissä kilpailuissaan valmentajan toivomalla tavalla. Stefan Melanderin valmentama Elitloppet-voittaja Nuncio ei tule heinäkuussa Mikkeliin.  
Viime viikonlopun Kymi GP:n voittanut enspanjalaishevonen Trebol on kutsuttu St Micheliin ja se on myös vahvistanut tulonsa. Muita vahvistettuja osallistujia  ovat ranskalaiset huippunimet Timoko ja Un Mec d’Heripre. Molemmat voittivat Elitloppet-karsintalähtönsä Ruotsissa.

”St Micheliin on tänä vuonna paljon kiinnostusta. Vahvistettuina osallistujina on jo kaksi Ranskan huippuhevosta ja olemme myös olleet yhteydessä useiden hevosten taustavoimiin. Uskon, että tänä vuonna lähtölista tulee olemaan kovatasoisin vuosiin. Suomesta emme ole vielä valinneet ainuttakaan osallistujaa ja odotamme vielä millaisia näyttöjä kotimaan parhaat hevoset antavat", Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen kommentoi.

Maailmanennätyksistä maksetaan bonus kaikissa lähdöissä


Mikkelin ravirata tunnetaan ennätysnopeana, ja sillä oli pitkään hallussa maailmanennätysrata -status. Ennätys halutaan takaisin Mikkeliin ja tänä vuonna Mikkelin ravirata maksaa bonuksen jokaiselle maailmanennätyksen juosseelle voittajalle. St Michel -lähdössä maailmanennätyksestä saa 30 000 bonuksen. Kaikissa muissa lähdöissä juostu maailmanennätysaika tuplaa lähdön ykköspalkinnon.

Lisätietoja,
Kari Tiainen, toimitusjohtaja
Mikkelin ravirata Oy
puh. 0500 493 760,
e-mail: kari.tiainen@mikkelinravirata.fi

Mikkelin ravirata

St Michel