Hyppää sisältöön

Huikeasti kiinnostusta herättänyt Satu suomenhevosesta – Saaga S -elokuva nähtävissä yli 30 eri paikkakunnalla 25.7.

Satu suomenhevosesta - Saaga S -elokuva on herättänyt suurta kiinnostusta hevosväen keskuudessa. Kai Kuntolan ohjaama tarina kolminkertaisesta Kuninkuusravivoittajasta Saaga S tammasta on paitsi tarina huippu-urheilijasta, myös koskettava ja hieno kertomus unelmien tavoittelusta ja niiden saavuttamisesta. Nyt Saaga S -elokuvan pääsee näkemään yli 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Paikkakunnat ohessa.

SaagaSPyysalo

Satu suomenhevosesta - Saaga S -elokuva on nähtävillä 25.7. seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Härmä, Iisalmi, Inari, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kitee, Kouvola, Kuhmoinen, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Loviisa, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Pori, Porvoo, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Ylistaro.

Lisäksi Kuninkuusravien erikoisnäytös kulttuurikeskus Korundissa Rovaniemellä 27.7. Alatalo Movie Companyn kiertue syksyllä Pohjanmaalla.

Elokuva on nähtävissä Finnkinon ja Bio Rexin teattereissa, sekä joissakin yksityisissä elokuvateattereissa. Tarkemmat tiedot ja lippujen varaukset teattereiden nettisivuilta. Seuraa myös Suomen Hippoksen Facebook-sivua.