Hyppää sisältöön

Hotellimajoitusta Kuninkuusraveihin löytyy vielä – porukalla edullisimmin taloon tai huoneistoon

Kaksi yötä kahden hengen huoneessa Rovaniemellä Kuninkuusravien aikaan maksaa tällä hetkellä edullisimmillaan 464 euroa.

Sosiaalisessa ja muussakin mediassa on kauhisteltu Rovaniemen Kuninkuusravien majoitushintoja, mutta tosi asiassa ne eivät ole sen korkeampia kuin aikaisemmillakaan kuninkuusravipaikkakunnilla.

- Luxus-tason majoitustakin totta kai löytyy, mutta sen hintoja on käytetty virheellisesti kuvaamaan yleistä hintatasoa. Tavallisten hotellien huonehinnat eivät ole meillä yhtään sen korkeampia kuin Kuninkuusraveissa yleensäkään, Rovaniemen Ravirata Oy:n puheenjohtaja Matti Rajaharju painottaa.

Majoituskapasiteettia Lapin matkailupääkaupungissa riittää, ja niinpä hotellimajoitusta edelleen löytyy.

- Tilaa on useissakin hotelleissa. Halvimmillaan pääsee tällä hetkellä majoittumaan kahdeksi yöksi kahden hengen huoneessa 464 eurolla, Heli Harju Lapin Lomamatkoista kertoo.

Isommille porukoille hän suosittelee talon tai huoneiston vuokraamista. Jos jakajia on paljon, sellaisen hinta yhtä kohti jää selvästi alle hotellihinnan.

- Esimerkiksi 8-10 hengen hienon talon Kemijoen rannasta, 3 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta saa viikonlopuksi 1380 eurolla, Heli Harju vinkkaa.

Vaikka majoitusta löytyy vielä, varaamisen kanssa ei kannata aikailla.

- Aikamoinen vilske on nyt päällä, ja hotellit täyttyvät vauhdilla, Harju varoittaa.

Kuninkuusravit ravataan Rovaniemellä 28.-29.7.2018.

Kuninkuusravien majoitukset keskitetysti Lapin Lomamatkoilta

Lisätietoja: www.kuninkuusravit.fi