Hyppää sisältöön

Hippoksen valtuuskunta kokoontui kevätkokoukseen – tulevaisuustyöstä vilkasta keskustelua

Suomen Hippos ry:n valtuuskunta kokoontui kevätkokoukseen Hämeenkylän kartanoon Vantaalle keskiviikkona 22.5.2019. Läsnä oli 40 äänivaltaista edustajaa.

Kokouksen alussa hallituksen puheenjohtaja Juha Rehula ja toimitusjohtaja Vesa Mäkinen kertoivat hevostalouden ja Suomen Hippoksen ajankohtaisista asioista. Puheenvuoroja ja keskustelua värittivät tulevaisuustyö, uudet tapahtumakonseptit Superlauantain ja Kavioliigan johdolla sekä käynnissä oleva tunnistukseen liittyvien sääntörikkomusten oikeuskäsittely. Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Petri Huikko toi terveiset Veikkauksesta ja loi katsauksen pelaamisen ja erityisesti hevospelaamisen tulevaisuuden näkymiin.

Tulevaisuustyötä käsiteltiin laajemmin Rehulan puheenvuorossa, kun hän esitteli työn aikataulua ja työryhmien työskentelyn pohjalta luotuja toimenpide-esityksiä. Valtuuskunnassa käytiin vilkasta keskustelua aiheen ympäriltä ja seuraavana askeleena toimenpide-esitysten runko julkaistaan raviurheilun toimijoiden kommentoitavaksi.

Valtuuskunta hyväksyi Suomen Hippos ry:n vuosikertomuksen, tasekirjan sekä tilintarkastuskertomuksen tilivuodelta 1.1. – 31.12.2018 sekä myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja toimitusjohtajalle tilivuodelta 2018. 

Valtuuskunta vahvisti hallituksen esityksen tuotonjaon perusteista vuodelle 2020 esitettäväksi maa- ja metsätalousministeriölle. Myös hallituksen valmistelema hallintosääntö-dokumentti vahvistettiin valtuuskunnan esittämin täydennyksin.

Päivän päätteeksi Keski-Suomen Hevosjalostusliiton Heikki Kankainen esitteli tavoiteohjelman hevosjalostusliittojen toiminnan kehittämiseksi.

Lue vuosikertomus tästä 

Lisätietoja:

Hippoksen valtuuskunnan puheenjohtaja 
Olavi Haanketo
puh. 040 588 9005