Hyppää sisältöön

Hippoksen ja Vermon uusi huikea avaus: raviurheilu mukaan Salatut elämät -suosikkisarjaan

Raviurheilu saapuu Salkkareihin uuden hahmon, Marius Laihon, 27, näyttelemän Tommi Jusslinin muodossa. Raviohjastajan urasta haaveileva Tommi ilmaantuu syksyn myötä Pihlajakadulle valloittamaan erään naishahmon sydämen. Näiden Salkkarijaksojen kuvaukset on jo aloitettu Vermossa.

1L5A0076

Marius Laiholla – joka on näyttelijä Pekka Laihon poika – ei ollut aiempaa kokemusta hevosista.


 - Ihan suoraan sanottuna ensimmäisellä kerralla pelotti, kun jouduin lähelle hevosta. Onhan se uljas ja iso eläin. Pikkuhiljaa sitten totuin ja Vermon porukka on auttanut ja neuvonut minua todella paljon.

Suosikkisarjan uusi näyttelijä uskoo, että Tommin hahmo otetaan kotikatsomoissa lämmöllä vastaan. Mariuksen mukaan Tommi on helposti rakastettava tyyppi, lungi ja leppoisa kaveri.


- Uskon, että ihmiset tykästyvät Tommiin, sillä hänellä on hyvin positiiviset ja iloiset aikeet, Marius toteaa salaperäisenä.


Hippoksessa ja Vermossa ollaan tyytyväisiä.


- Tämä on jotain uutta ja innostavaa, hehkuttaa Hippoksen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Tuunanen ja jatkaa, - Salkkarit on Suomen suosituin draamasarja, ja tämän sisältökumppanuuden myötä meillä on mahdollisuus tuoda raviurheilua esille positiivisella ja ihmisiä kiinnostavalla tavalla. Sarjan myöstä meillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tavoittaa kokonaan uusia kohderyhmiä.


Salatut elämät palaa kesätauolta MTV-kanavalle 20.8., ja Vermoon ja ravimaailmaan sijoittuvat jaksot nähdään myöhemmin syksyllä.


Lisätiedot:    Merja Tuunanen, 040-621 5747, Suomen Hippos ry

                    Pia Blom-Johansson, 040-545 3515, Vermon ravirata

https://www.salatutelamat.fi/artikkelit

,