Hyppää sisältöön

Hippoksen hallitus kokoontuu perjantaina käsittelemään kesän yleisötapahtumiin liittyviä rajoituksia

Suomen hallitus linjasi keskiviikkona, että yli 500 hengen tapahtumat on kielletty ainakin 31.7.2020 asti. Kielto vaikuttaa myös raviurheiluun ja tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli ravikilpailuja päästään järjestämään ennen elokuuta, ne ajetaan tyhjin katsomoin.

Vuoden 2020 Kuninkuusravit on määrä järjestää Seinäjoella 31.7.-2.8. Päätös ravien mahdollisesta ajamisesta tehdään mahdollisimman pian. Kuva: Hippos/Ville Vuorinen

Suomen hallituksen keskiviikkona tekemät linjaukset kesän yleisötapahtumista vaikuttavat myös raviurheiluun ja kesän suurtapahtumiin, jotka keräävät vuosittain Kuninkuusravien johdolla kymmenien tuhansien yleisömääriä.

Hippos on lähestynyt viranomaisia ehdotuksella ravikilpailutoiminnan käynnistämisestä tyhjille katsomoille, ja hallituksen linjausten myötä näyttää siltä, että vaikka kilpailutoiminta voitaisiin rajoitusten puitteissa käynnistää, ravit ajettaisiin tyhjille katsomoille ainakin elokuun alkuun saakka.

Suomen Hippoksen hallitus kokoontuu perjantaina viikoittaiseen kokoukseensa käsittelemään ajankohtaisia asioita vallitsevassa koronavirustilanteessa. Kokouksen asialistalla on ravikilpailutoimintaan ja sen mahdolliseen käynnistymiseen liittyviä ylätason asioita sekä muun muassa Kuninkuusravien järjestämiseen liittyviä asioita.

Kuninkuusravit on määrä ajaa Seinäjoella 31.7.-2.8.2020. Päätös ravien ajamisesta tehdään mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Vesa Mäkinen, toimitusjohtaja, Suomen Hippos 
vesa.makinen@hippos.fi
p. 040 532 8923