Hyppää sisältöön

Highscore Luca toi kotivoiton Olli-Pekka Holopaiselle Salamakypärät-lähdössä

Salamakypärien viidennessä osalähdössä nähtiin Olli-Pekka Holopaisen riemukas kotivoitto. Holopainen ohjasti voiton isänsä Esa Holopaisen valmennettavalla Highscore Lucalla Suur-Hollola-raveissa.

Olli-Pekka Holopainen ja Highscore Luca voittivat viidennen osalähdön. Kuva: Hippos / Hanna Laakso.

Salamakypärien lähdössä nähtiin terävä avaus, jossa keulapaikan haki Niko Riekkisen ohjastama Moves Like Jagger. Holopainen otti Highscore Lucalla asemat toiselta radalta parijonosta, josta hevonen lähti kirimään 800 metriä ennen maalia. Loppusuoralla Highscore Luca sai juuri ennen maalia otteen Arna Ruohomäen ajamasta Knocking Matchista, ja Holopainen sai tuulettaa voittoa.

”Tämä on aivan mahtavaa! Highscore Luca on minulle tärkeäkin hevonen, olen ajanut melkein kaikki sen voitot”, Holopainen kehui hevostaan ja tunnelmaa kotiradan voiton jälkeen. Highscore Luca on myös Holopaisten osaomistama hevonen.

Highscoren Lucan on kasvattanut KaimaCom Oy ja sen omistaa Team HoVi.

Holopainen onnistui hienosti myös edellisessä osalähdössä ja jatkaa kilpailussa kolmantena. Koko ajan hyviä sijoituksia ajava Taneli Säde jatkaa kilpailun kärjessä kahden pisteen erolla Arna Ruohomäkeen. Holopainen on johtajaa jäljessä vain neljä pistettä.

Salamakypärät-kilpailusarjassa lähestytään puoliväliä. Sarjassa ajetaan 12 osalähtöä, joista kuudes on vuorossa ensi viikon lauantaina 6.7. Kaustisella. 

Pistetilanne

1.

Taneli Säde 

52

2.

Arna Ruohomäki

50

3.

Olli-Pekka Holopainen

48

4.

Anette Antti-Roiko

38

5.

Niko Riekkinen

34

6.

Niki Finnström

33

7.

Iivari Nurminen

32

8.

Kimi Pesonen

29

9.

Toni Ripatti

28

10.

Niko Huuskola

20

11.

Riku M Lindgren

18

12.

Ayse Könec

16

Lisätietoja:

Hanna Närhinen

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori

Suomen Hippos

hanna.narhinen@hippos.fi

040 621 4424