Hyppää sisältöön

HIFK:n Raviliiga-varsa juoksi Suomen ennätyksen

Kouvola on ollut HIFK:lle tänä viikonloppuna kaksijakoinen paikka. Perjantain Liiga-kierroksen ottelu KooKoo-HIFK päättyi helsinkiläistiimin harmiksi jatkoajalla lukemin 2-1. Täydet pisteet Kouvolasta Helsinkiin toi tänä viikonloppuna kuitenkin joukkueen Raviliiga-varsa Mascate Match.

Raviliiga HIFK Mascate Match Pekka Korpi Kouvola 031118 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Legendaarinen ravivalmentaja Pekka Korpi kertoo, että Mascate Match on lahjakas, järkevä ja fiksu. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso

Tamma Mascate Match juoksi lauantaina Kouvolan raviradalla kaksivuotislähdössä, johon saivat osallistua vuonna 2017 Ypäjän hevoshuutokaupasta ostetut hevoset.

Raviliiga HIFK:n omistama hevonen hallitsi tapahtumia varmaan tyyliin, ja sen juoksema voittoaika 17,7 merkittiin uudeksi kaksivuotiaiden tammojen täyden matkan volttilähetyksen Suomen ennätykseksi.

Hevosen valmentaja Pekka Korpi myhäili tyytyväisenä voittajaseremoniassa, johon oli saapunut myös mukava määrä HIFK:n väreihin sonnustautuneita osaomistajia.

”Se on tosi järkevä ja kiva hevonen. Ja lahjakas, menee helposti lujaa”, Pekka Korpi sanoi.

Mascate Match on startannut urallaan nyt kaksi kertaa ja voittanut molemmilla kerroilla. Ypäjän hevoshuutokauppa -lähdön voitosta tamman tilille kilahti 5000 euroa.  

Raviliiga HIFK:n Mascate Matchin SE-juoksu on katsottavissa jälkitallenteena Veikkauksen TotoTV-arkistossa.

Lisätietoja: 

Hanna Laakso, tiedottaja, Suomen Hippos

hanna.laakso@hippos.fi
040 8378403

Raviliiga HIFK kannattajat Kouvola 031118 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso (2)
Mascate Matchin osaomistajat pääsivät maistelemaan makeaa voittoa jo toistamiseen. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso