Hyppää sisältöön

Hevoset Kaivarissa 20. – 21.5. tuo sata hevosta keskelle Helsinkiä

Vajaan kuukauden päästä 20. - 21.5. järjestetään ainutlaatuinen koko perheen ilmainen hevoskarnevaali Kaivopuistossa. Hevoset Kaivarissa tuo viikonlopun ajaksi sata hevosta Kaivopuistoon, koska järjestäjät haluavat tuoda esille hevosen monipuolisuutta ihmisen kumppanina. Hevonen tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja työtä tuhansille ihmisille.

hevosetkaivarissakuva

Kaikenikäiset pääsevät kokemaan Kaivarissa hevosen monin aistein. Tule halaamaan ponia, rapsuttamaan ratsua tai ottamaan selfie suomenhevosen kanssa! Kepparit ovat vauhdissa omalla areenallaan, ja virkistysalueella voi viettää päivää hyvässä seurassa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuma on ainutkertainen ja massiivinen: paikalle tulee sata hevosta, 300 vapaaehtoista, 900 tonnia hiekkaa ratsastuskenttää ja Cityravien ravisuoraa varten, 150 bajamajaa ja paljon muuta. Paikalle odotetaan 30 000 kävijää. Tapahtuma järjestetään lauantaina 20.5. klo 10-20 ja sunnuntaina 21.5. klo 9-17. Alueelta löytyy molempina päivinä kattavat ravintolapalvelut, expo-alue näytteilleasettajineen, kotieläinpiha, kärryajelua, talutusratsastusta, Kaivari-brunssit lähialueiden ravintoloiden kanssa, virkistysalue, VIP-alue ja paljon muuta. Tervetuloa!

www.hevosetkaivarissa.fi