Hyppää sisältöön

Heppa-järjestelmän Oma Talliin uusi ominaisuus hevosenomistajille

Oma Tallissa julkaistiin tänään uusi ominaisuus, jolla hevosenomistajat voivat tilata Heppa-järjestelmästä automaattiviestejä esimerkiksi hevosen starttiin ilmoittamisesta. Ominaisuus palvelee erityisesti kimppahevosten omistajia.

Uuden ominaisuuden myötä hevosenomistajat voivat tilata automaattiviestejä Heppa-järjestelmästä. Viestin voi tilata tulemaan, kun hevonen ilmoitetaan starttiin, kun lähtölistat julkaistaan, jos hevonen jää pois lähdöstä ja kun tulokset julkaistaan.

Palvelua pääsevät käyttämään myös osaomistajat hevoskimpoissa. Palvelu vaatii jokaiselta osaomistajalta omat tunnukset Heppa-järjestelmään.

Kimpan edustaja lisää osaomistajat yhteisen hevosen tallinimen alle Oma Tallissa kohdasta Omistukset > Tallinimet. Kun kimpan edustaja on lisännyt automaattiviestejä haluavat osaomistajat tallinimen alle, osaomistaja voi käydä aktivoimassa automaatti-ilmoitukset Oma Tallissa kohdasta Omat tiedot > Ilmoitukset.

Tunnukset Heppa-järjestelmään saat tilattua täältä. Tunnushakemukset käsitellään 1–3 arkipäivän kuluessa. Oma Talliin pääset kirjautumaan täältä.

Lisätietoja:

Jukka Niskanen
Tietohallintopäällikkö
Suomen Hippos
jukka.niskanen@hippos.fi
020 760 5230

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi

040 837 8403