Hyppää sisältöön

Helpota ravipäivääsi – maksa osallistumismaksut ennakkoon

Vuoden 2020 alusta kahdeksalla raviradalla otetaan käyttöön uusi osallistumismaksupalvelu, jolla halutaan helpottaa kilpailijan saapumista raveihin ja kilpailupäivän käytäntöjä raviradalla.


Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa kilpailijalle mahdollisuuden maksaa osallistumismaksu ennakkoon tai paikan päällä omalla mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan. Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho.

Osallistumismaksupalvelun ottaa käyttöön vuoden alusta Forssa, Joensuu, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Tampere, Seinäjoki ja Vermo. Myös muiden ratojen on mahdollista ottaa palvelu käyttöönsä myöhemmin.

Palvelussa on käytettävissä kaikki yleiset maksutavat ja radan sisäänkirjoitus saa automaattisesti tiedon maksusta. Yhdellä kertaa voi maksaa useamman hevosen osallistumismaksun, yhdelle tai useammalle ravipäivälle.

Sivuston osoite on www.osallistumismaksu.fi ja palvelu avautuu, kun 1.1.2020 ravien lähtölistat on julkaistu. Linkin palveluun löytää uudesta Oma Tallista, Hippoksen verkkosivuilta ja raviratojen verkkosivuilta.

 

Palvelun tekninen toteuttaja on SecuryCast Oy yhdessä Hippoksen kanssa.

Osallistumismaksupalvelun ohje asiakkaalle

Lisätietoja:

Tanja Mäkeläinen

tanja.makelainen@hippos.fi

020 760 5241