Hyppää sisältöön

Heikki Häyhä on Vermon uusi toimitusjohtaja

Vermon ravirata Oy:n hallitus on valinnut Heikki Häyhän Vermon toimitusjohtajaksi. Häyhä on 37-vuotias kauppatieteiden maisteri ja hänellä on pitkä kokemus tapahtuma- ja vapaa-ajan liiketoiminnan esimies- ja kehitystehtävissä.

Alku-urallaan Häyhä työskenteli 13 vuotta Linnanmäellä Lasten Päivän säätiön palveluksessa monipuolisissa henkilöstöjohtamisen ja operatiivisen toiminnan päivittäisen ohjaamisen tehtävissä. Henkilöstöä hänen alaisuudessaan oli kesäkaudella parhaimmillaan 250-300 henkilöä.

Keväästä 2014 eteenpäin Häyhä työskenteli Skywheel Helsinki hankkeessa General Manager roolissa ollen mukana maailmanpyörähankkeen palvelukokonaisuuden perustamisessa rakennusvaiheesta alkaen, sekä myös Allas Sea Poolin käynnistysvaiheen operatiivisen johtajan roolissa. Häyhä on pyörittänyt omaa yritystään konsultoiden mm. asiakaspalvelu- ja elämysyrityksiä operatiivisessa toiminnassa.

Heikki Häyhä odottaa innolla uusia haasteita. 

”Yhdessä henkilöstön kanssa lähdemme kehittämään toimintaa määrätietoisesti niin, että se palvelee parhaimmalla tavalla koko raviyhteisöä, asiakkaitamme sekä lähikaupunkien asukkaita.”

”Perheeni omaa pitkän raviurheilutaustan, muun muassa isäni ja kummisetäni ovat seuranneet aktiivisesti raviurheilua 40 vuotta. Heidän mukanaan pääsin katsomaan raveja sekä tutustumaan hevosiin, ohjastajiin ja tallitoimintaan. Olemme jo sopineet hevosen ajamisen kurssista. Se tulee heti keväällä”.

”Työvuosien aikana olen hankkinut laajan kokemuksen vapaa-ajan liiketoiminnasta, ja kun mahdollisuus tuli hakea Vermon toimitusjohtajan työtehtävää, en epäröinyt hetkeäkään. Vermon potentiaali on mahtava ja yksi tärkeimmistä tehtävistäni on tehdä ravielämyksestä asiakkaalle paras mahdollinen”.

Vermon raviradan hallituksen puheenjohtaja Juha Lyytinen on erittäin tyytyväinen hakuprosessin etenemiseen ja lopputulokseen. 

”Hakuprosessi tehtiin Eilakaislan kanssa yhteistyössä. Hakemuksia tuli 40, joista toimitusjohtajaprofiilin mukaan jatkoon valittiin 13 ehdokasta ja valinnan edetessä valittiin kolme Vermoon haastateltavaksi. Sen jälkeen tehtiin kahdella soveltuvuustesti, joiden perusteella päädyttiin ehdottamaan hallitukselle Heikki Häyhää. Vermon hallitus teki lopullisen päätöksen maanantaina”.

Häyhä aloittaa Vermon toimitusjohtajana välittömästi.


Lisätietoja:


Juha Lyytinen
Vermon hallituksen puheenjohtaja

+358 45 618 7230

juha.lyytinen@vermo.fi

 

Heikki Häyhä

Vermon toimitusjohtaja 15.1.2019 alkaen

+358 44 301 8363