Hyppää sisältöön

Haemme Suomen Hippokseen raviurheilujohtajaa

Raviurheilujohtajana vastaat raviurheilun kilpailutoiminnan päivittäisestä toiminnasta sekä kehittämisestä. Johdat toimessasi kilpailuosaston kuuden hengen asiantuntijaorganisaatiota ja raportoit asioista suoraan toimitusjohtajalle. Osallistut raviurheilun kansainväliseen toimintaan, Pohjoismaiden lisäksi myös UET-tasolla. Raviurheilujohtajana toimit osana Hippoksen kuuden hengen johtoryhmää. 

Raviurheilun tärkeimmistä sidosryhmistä vastuullasi ovat raviradat sekä Veikkaus. Toimit edellä mainittujen tahojen suorana linkkinä liittyen kilpailutoimintaan, tapahtumiin sekä toiminnan kehittämiseen. Työssäsi teet yhteistyötä maa- ja metsätalousministeriön kanssa erityisesti raviratojen tukiasioihin liittyen. Kuninkuusravit ovat iso osa suomalaista raviurheilua, vastuullasi on konseptin kehittäminen sekä yhteistyö tulevien järjestäjien kanssa. 

Tehtävä edellyttää hyvää kykyä toimia yhteistyössä alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa sekä laaja-alaista näkemystä raviurheilusta. 

ODOTAMME SINULTA 

  • vahvaa raviurheilun tuntemusta sekä hevostalouden osaamista
  • tavoitteellista, asiakassuuntautunutta työskentelytapaa
  • hyvän henkilöstöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja
  • soveltuvaa koulutusta, mielellään yliopistotasoista loppututkintoa
  • suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa.

TARJOAMME SINULLE 

  • mahdollisuuden työskennellä huipputasolla raviurheilun ja hevostalouden maailmassa
  • mielenkiintoisen ja elävän työympäristön
  • osaavan asiantuntijaorganisaation ja hyvien työkavereiden tuen työlle
  • tehtävää ja kykyjä vastaavan palkan.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan 21.9. mennessä toimitusjohtaja Minna Mäenpäälle: minna.maenpaa@hippos.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Tomi Himangalta tomi.himanka@hippos.fi tai p. 0400 821 877. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. 

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö. Haluamme olla arvostettu, elinvoimainen, ja uudistuva yhteisö, jonka olemassaolon oikeutus lähtee hevosen ja ihmisen hyvinvoinnista. Suomen Hippos pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista sekä johtaa ja valvoo kilpailutoimintaa maassamme. Hippokseen kuuluu myös Suomen Hevosurheilulehti Oy.