Hyppää sisältöön

Goldilocks Lassie liiteli poninäyttelyn voittoon

Lauantaina Kansallisen ponininäyttelyn parhaaksi nuoreksi poniksi valittu connemaratamma Goldilocks Lassie valittiin koko näyttelyn supreme championiksi.

LRM_EXPORT_20180805_200013
Goldilocks Lassie. Kuva: Satu Pitkänen

Kolmevuotias connemaraponi Goldilocks Lassie tuli, näki ja voitti kaiken elämänsä ensimmäisessä Kansallisessa poninäyttelyssään. Avauspäivänä lauantaina upeasti liikkuva poni valittiin ensin rotunsa parhaaksi nuoreksi poniksi, ja sitten kaikkien rotujen parhaaksi nuoreksi. Sunnuntaina Goldilocks Lassie valittiin connemaraponien parhaaksi, ja päivä huipentui finaalikehään, jossa tamma tanssahteli itselleen Supreme Championin tittelin.

Goldilocks Lassien omistaa ja sen on kasvattanut Annika Hägglund Pyhtäällä. Sen isä on niin ikään Hägglundin kotikasvatti Golddigger Laddie, ja emä on Ranskasta tuotu Sparrow Melody. Hägglundilla on jo aikaisempaa kokemusta Kansallisen poninäyttelyn voitosta, sillä hänen omistamansa connemaraponi Coneridge Kathleen valittiin parhaaksi vuoden 2012 näyttelyssä.

Reserve Supreme Championiksi valittiin Mirva Kinnusen kasvattama ja omistama shetlanninponitamma Sammalisen Klarissa. Paras veteraaniponi oli 19-vuotias ratsuponitamma Alhon Anna, ja paras maitovarsa puolestaan Welsh C-sektion tammavarsa Flowzone Inka.

Näyttelyn kaikki tulokset löytyvät osoitteesta https://poninayttely.com/tulokset/tulokset-2018/

Lisätiedot:

Tuula Pyöriä, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, puh. 0400 658 181, säpo: puheenjohtaja@poninayttely.com

Satu Pitkänen, tiedotusvastaava (valokuvapyynnöt), puh. 050 5461 789, säpo: satu.rozpravka@ gmail.com