Hyppää sisältöön

Globe Hopen ja Vermon yhteistyö: Kuninkuusravien ylijäämämateriaalien uusi elämä

Vermon Kuninkuusravien markkinoinnissa ja raviradan somistuksessa käytetyt materiaalit ovat löytäneet uuden elämän. Kierrätysmateriaalien käytöstä tunnettu, suomalainen Globe Hope tarttui haasteeseen kierrättää Vermosta ylitse jääneet materiaalit.

Globe Hope suunnitteli ja valmisti somistuskankaista ja mainoslakanoista kahta erilaista laukkumallia. Toisen laukkumallin materiaalina toimineet mainoslakanat olivat näkyvillä Leppävaarassa ja Ruoholahdessa Länsiväylän päässä. Ylijäämämateriaalin hyötykäytön lisäksi myymättömät kunkkarituotteet saavat uuden ajattoman ulkomuodon, eivätkä jää varaston nurkkaan lojumaan.

- Kuninkuusraveista jäi markkinoinnin ja radan somistuksesta kankaita ja materiaalia. Mietittiin millaiseen hyötykäyttöön ne voisi valjastaa. Energiajätteeksi päätymisen sijaan mietittiin kierrätystä ja siinä vaiheessa Globe Hope astui kuvaan mukaan, Vermon raviradan toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson sanoo.

Ainutlaatuiset tuotteet tulevat myyntiin tämän vuoden puolella ja sen lisäksi niitä tullaan myös jakamaan Vermon raveissa voittajahevosten taustavoimille.

- Olin iloisesti yllättynyt, että Vermosta otettiin yhteyttä ja heti löytyi yhteinen visio siitä, miten ylijäämäkangasta päästään hyödyntämään. Vermossa on hienosti tehty töitä kestävän kehityksen eteen ja on hienoa olla osa sitä prosessia, Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala kertoo.

- On hienoa, että raviurheilussa on alettu panostaa kestävään kehitykseen.

Suomalaisen raviurheilun pääradan Vermon ja Globe Hopen yhteistä tarinaa vastuullisina ja ympäristöystävällisinä yrityksinä kertovat nyt mallistot laukkuja ja paitoja.

globehope_vermo3
Globe Hopen Kuninkuuusravit -laukku antaa markkinointimateriaaleille uuden elämän.

www.vermo.fi

www.globehope.com

Lisätietoja,

Pia Blom-Johansson
toimitusjohtaja, Vermon ravirata Oy
pia.blom-johansson@vermo.fi
puh. 040 – 545 3515

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta. Globe Hope on suunnittelussaan ja tuotannossaan sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluaa tarjota kuluttajille ekologisen ja kestävän vaihtoehdon sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun.