Hyppää sisältöön

FWB-tamma Scilla CG Kasvattajapäivien voittoon

Kasvattajapäivät 2019 finaalin voittajaksi kruunattiin Susanna Hyypiän omistama ja Sanna Aallon kasvattama FWB-tamma Scilla CG. Kasvattajapäivien finaali järjestettiin Pornaisissa Tulevaisuuden Toivot ja Tähdet IV tapahtuman yhteydessä.

Scilla CG taustavoima PFP
Omistaja Susanna Hyypiä ja kasvattaja Sanna Aalto iloitsevat Scilla CG:n voittoa. Tamman esitti Rene Enroth. Ympäristöpalvelut Tuominen Oy:n lahjoitti finaalin voittajalle 400 euroa. Kuva Pirje Fager-Pintilä

Scilla CG (Sezuan - Cherrygarden's Classic Rose 2886, Royal Classic) on näyttävä 2-vuotias askellajihevonen. Omistaja Susannan Hyypiä oli iloisen yllättynyt voitosta.

- Viimeisen asti jännitin, vaikka tamma on upea hevonen ja suvultaan hieno. Mietin uskalletaanko lähteä karsinoihin ja finaalipaikkakin tuli jonkinlaisena yllätyksenä, joten aivan mahtavaa, että kaikki päättyi lopulta näin, omistaja Susanna Hyypiä iloitsi finaalin jälkeen.

 

- Tamma lähtee tänään takaisin laitumelle. Tulevaisuuden suunnitelmissa on alkuvuodesta vähän ratsuttaa ja jatko suunnitellaan sitten siitä eteenpäin, Hyypiä jatkoi.

 

Kokonaispisteet 41,5 kerännyt Scilla CG palkittiin myös parhaana askellajihevosena sekä parhaana 2-vuotiaana. Tamma kasvattaja Sanna Aalto palkittiin ansaitusti parhaana kasvattajan kiertopalkinnolla.

Kasvattajapäivien BIS II palkinnon nappasi Fraulein T (Foundation - Summer II 2727, Stedinger). FWB-tamman omistaa Heidi Huurinainen ja sen on kasvattanut Master Dressage Oy. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui FWB-ori Springhill Catch a Bird (Cascalinus 193 - Linn 2963, Lavaletto), jonka omistaa ja on kasvattanut Helina Pohjola. Ori palkittiin myös parhaana este/kenttähevosen sekä parhaana 1-vuotiaana. Parhaana 3-vuotiaana palkittiin Marjo Vainikan omistama ja kasvattama OLD-Tamma Riverbank Sarouche (Santo Domingo - Riverbank Expensive 2810, Riant 116). Parhaana esittäjänä palkittiin Axel Lindberg.

- Finaalissa nähtiin hienoja nuoria hevosia. Voittaja Scilla CG oli elegantti ja hyvin ylämäkeen liikkuva tamma, lautakunnan puheenjohtaja Annu Stenqvist kommentoi finaalin tasoa sekä voittajaa.


Kasvattajapäivät finaalitulokset 2019

Kärkikolmikon kuvia Hippoksen kuvapankissa

Kasvattajapäivät 2019 käsiohjelma

www.hippos.fi/kasvattajapaivat

www.ttt-kisa.fi

 

 

Kasvattajapäiville osallistumisoikeus on 1-3-vuotiailla ratsuhevos- ja ratsuponitammoilla ja -ruunilla sekä 1-2-vuotiailla oriilla. Ratsuhevoset arvostellaan joko askellajihevosina tai este-/kenttähevosina. Ratsuponit arvostellaan omana ryhmänä. Kasvattajapäivät 2019 järjestävät yhteistyössä Suomen Hippos ry ja Master Dressage Oy/Tulevaisuuden Toivot ja Tähdet IV