Hyppää sisältöön

F-liiga ja Kavioliiga yhteistyöhön

Salibandyn pääsarja F-Liiga sekä raviurheilun Kavioliiga pilotoivat helmikuussa yhteistä markkinointiyhteistyötä, jonka tavoitteena on löytää uutta salibandy-yleisöä ravikatsomoista ja uusia raviurheilun ystäviä F-liigatapahtumien lehtereiltä.  

Liveurheilun katsojamäärät ovat koronan jälkeen jääneet totutusta ja urheilutapahtumissa käy tapahtumajärjestäjien harmiksi aikaisempaa vähemmän yleisöä. Tähän tosiasiaan ovat törmänneet myös ravitapahtumat ja F-liiga, jotka reagoivat asiaan yhteistyön voimaan uskoen.

”Vauhti ja jännitys ovat maailman nopeimman palloilulajimme ydintä. Kannustammekin nyt raviurheilun parissa samoja elämyksiä hakevia löytämään liikkeen voiman myös F-liigan ottelutapahtumista ja hyödyntämään tarjolla olevan lippuedun. Yhteistyön toisena tavoitteena on kohdata ja yllättää urheilukuluttajat perinteisen lajigenremme ulkopuolella”,  F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko sanoo.

”Haluamme houkutella ravien pariin uutta yleisöä, ja tässä helmikuinen pilottiyhteistyö F-liigan kanssa tuntuu kiinnostavalta kokeilulta, jolle toivomme jatkoa vielä ensi kaudella. Keräämme pilotista opit yhdessä jatkosuunnittelua varten ja kutsumme ilolla jokaisen salibandyfanin tutustumaan raviurheilun monipuoliseen maailmaan”, viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari raviurheilun keskusjärjestö Suomen Hippoksesta kertoo.

Urheilutapahtumiin ja sosiaaliseen mediaan keskittyvällä kampanjalla kahden hyvin erilaisen lajin yleisöä rohkaistaan tutustumaan toisen lajin vauhtiin ja tunnelmaan peräti -50 % lippuedulla.

Edun saa lunastettua itselleen lippuostostapahtuman yhteydessä saatavalla etukoodilla.

11.2. ja 25.2. järjestettävien Kavioliiga-päivien lisäksi kampanjassa mukana on myös Turun 10.2. perjantairavit.

Pilottikampanjaan valikoituneet tapahtumat:

10.2.2023 klo 18.30              Indians – FBC Turku, Otahalli Espoo

11.2.2023 klo 18.00              Vermon Kavioliiga, Espoo

10.2.2023 klo 18.00              Turun perjantairavit

11.2.2023 klo 15.00              FBC Turku – SPV, Kupittaan palloiluhalli Turku

25.2.2023 klo 18.00              Teivon Kavioliiga, Tampere

28.2.2023 klo 18.30              Nokian KrP – Happee, Raholan liikuntahalli Tampere

Tapahtumien liput myy Tiketti (F-liiga) ja Liveto (ravit).

-50 % lippuedun saaminen edellyttää kampanjakoodin syöttämistä ostotapahtuman yhteydessä. Kampanjalippuja on tarjolla 50 nopeimmalle asiakkaalle ja ostorajoitus on max. kaksi lippua asiakasta kohden.

Lisätietoja:

F-liiga, Myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko, mikko.aikko@fliiga.com tai p. 0400 529 025

Suomen Hippos, Viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari, saara.iivari@hippos.fi tai p. 040 569 6597