Hyppää sisältöön

Eveliina Hietanen kiidätti Ernst Rivaldon Mini Michel voittoon

St Michel sunnuntaipäivän raveissa juostun B-ponien Mini Michel 2018 lähdön voiton vei laihialaisen Eveliina Hietasen ohjastama ja valmentama Ernst Rivaldo.

St Michel ravien avauksena nähtiin kaksi ponilähtöä. Päivän toisena ponilähtönä ajetun Mini Michelin voittoon kiri Ernst Rivaldo Eveliina Hietasen ohjastamana.

IMG_8777
Eveliina Hietanen ohjasti Ernst Rivaldon Mini Michelin voittoon. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää


- Ernst Rivaldo oli hyvän tuntuinen ja alku otettiin varovasti kun ponilla oli sen verran menohaluja. Rivaldo lähti hyvin kirimään alussa välimatkaa saanutta Miniatyriä kiinni ja uskalsin lähteä ajamaan voitosta. Loppusuoralla tuntui, että Rivaldo tulee ohi. Tiukka kamppailu toi tällä kertaa voiton. Ernst Rivaldo meni hyvän ajan ja palautui hyvin. Nyt jatketaan samalla tavalla ja seuraavaksi juostaan Rovaniemen Kuninkuusraveissa, jossa on B-ponien Suomen Mestaruus edessä, kertoo Eveliina Hietanen jatkosuunnitelmista.

- Hienoa työtä jälleen tehnyt Hietasen perhe Rivaldon kanssa. Olen todella tyytyväinen kun Rivaldo on hyvissä käsissä. Eveliinan kaveri on paljon autellut kesän aikana, siitä iso kiitos Anni Ylimäelle, hienoa nähdä, että tyttöjen yhteistyö sujuu niin mutkattomasti ja tekevät paljon töitä ponien eteen. Rovaniemeä ja Kuninkuuraveja kovasti jo odotellaan ja toivotaan paljon osallistujia ponilähtöihin. Jännitti kovasti kun en lähtenyt tänä vuonna itse Mikkeliin paikanpäälle. En uskaltanut katsoa lähtöä edes loppuun ja ajattelin, ettei Rivaldo kerkeä vaikka näin että lujaa tuleekin. On se uskomaton poni, vuodesta toiseen jaksanut kilpailla ja saa olla kyllä ylpeä. Onnistumisia ja epäonnistumisia on mahtunut matkan varrelle mutta se kuuluu raviurheiluun, kertoo Eveliina Hietaselle Ernst Rivaldon liisanneen Kaappolan perheen tytär Mira Kaappola.

Toisena Mini Michelissä oli Miniatyr ja Pinja Iltanen sekä kolmantena Lanso Ess ja Jenny Suomela.

Päivän ensimmäisen ponilähdön voitti Hietarannan Saga ja Otto Saarinen, toisena Jive ja Nina Hänninen sekä kolmantena Aarteen Timantti  ja Lotta Mässeli.

Teksti: Helena Hyvämäki-Mäenpää