Hyppää sisältöön

Estevarsa Comme la Lumiére Best in Show EBEFissä – sai keskiarvoksi 9,1 pistettä

Upea estevarsa Comme la Lumiére (i. Comme Prevu, e. Porteur de Lumiere, ei. Dinken) valittiin Best in Show –voittajaksi sekä näyttelyn parhaaksi FWB-hevoseksi. Se sai tuomareilta hienosti keskiarvon 9,1. Sen on kasvattanut ja sen omistaa Mintti Hassinen. Tämä BIS I varsa on myytävänä.

002

Toiseksi nousi askellajivarsa Fantasy Rose CG (i. Foundation, e. Cherrygardens Classic Rose, ei. Royal Classic) joka valittiin myös parhaaksi Oldenburg-varsaksi keskiarvolla 8,52. Varsan on kasvattanut Sanna Aalto, jonka kasvateista kymmenen parhaimman joukkoon pääsi viisi. Kolmannelle sijalle valittiin askellajivarsa Guinness QSH (i. Grey Flanell, e. Ferrara, ei. De Niro) keskiarvolla 8,58. Varsan on kasvattanut Teija Varjonen ja sen omistavat Teija Varjonen ja Nils Kramer.

001

Tuomaristo oli tyytyväinen näkemäänsä. Mukana oli paljon laatuvarsoja, vaikka suomalainen ratsuhevoskasvatus on määrällisesti pientä verrattuna Keski-Eurooppaan. Tammat polveutuvat hyvistä sukulinjoista ja kasvatus perustuu laadukkaisiin orivalintoihin. Tänään nähtiin varsoja, jotka pärjäisivät varmasti myös vastaavanlaisissa tapahtumissa esimerkiksi Saksassa.

Kaikki tulokset täältä.