Hyppää sisältöön

Esittelyssä Suomen edustajat Pohjoismaiden mestaruuskisassa

Heinäkuun 28. päivä Tanskan Billundin raviradalla kilpaillaan Pohjoismaiden mestaruudesta. Suomesta Tanskaan edustamaan lähtee kolmen ponin ja taustavoimien joukkue. Joukkueen esittelyt kuvineen löytyvät tästä!Robbie Wee

Robbie Wee on 11-vuotias ruuna, joka edustaa suomalaista kasvatustyötä. Robbielle käy kaikki ja se yrittää aina parhaansa kisoissa. Joskus se voi kostautua laukalla... Robbie on oikein kiva ponikaveri, jonka kanssa on kiva harrastaa, parempaa kaveria saa etsiä. Tämä PM-kisa on ehdottomasti yksi sen uran kohokohdista. 


Mira Kaappola
Olen Mira Kaappola, 24-vuotias ilmajokinen. Olen harrastanut hevosia pitkään, mutta nuorena poniraviurheilu vei sydämeni mennessään. Meillä on ollut useita suomenennätysponeja ja niiden kanssa on tullut mukavasti menestystä. Kuulun 100 voiton ohjastajiin suomessa. Meillä on kaksi omaa tallia, toisessa on pitkälti siitosponeja ja nyt toisessa tallissa on muutama poni ja nuoria hevosen alkuja, joiden kanssa yritän päästä radoille. Raviurheilu on lähellä sydäntäni ❤

 

Katariina Marttila

Olen Katariina Marttila, 26-vuotias ikuinen ponitäti Kauhajoelta.

Meillä on ollut hevosia melkein aina, joten niiden ympärillä elämä pyörii. Raveissa olen käynyt jo vauvasta asti. Tällä hetkellä minulla on russeja, joiden kanssa kilpaillaan. Mutta tulossa on myös hevosia, joten raviurheilun parissa jatketaan. Koska raviurheilusta saa parhaita elämyksiä!

IMG_1316Robbie WeeVeera Marttila & Wera
Olen 15-vuotias tyttö Suomesta, ponini on Ruotsissa syntynyt 14-vuotias tamma Wera. Se on ollut omistuksessani pian viisi vuotta, ennen minulle tuloa Wera oli siitoskäytössä sekä ratsastustoiminnassa. Nykyään Weraa käytetään ajon lisäksi myös satunnaisessa talutusratsastuksessa. Wera on todella kiltti tamma eikä tekisi pahaa kenellekään, joten sitä voi hoitaa myös pienet lapset. Myös raveissa poni käyttäytyy todella hyvin! 


IMG_1464Wera


Amazon

Amazon muutti meille vuonna 2015 Ruotsista. Amazon on hyvässä kunnossa, tehnyt hyviä startteja alle ja parannellut ennätystä. Matkaan lähdetään hyvillä mielin ja on hienoa päästä edustamaan Suomea tällaiseen isoon kilpailuun!


Moona Espo

Olen Moona Espo Suomesta ja osallistun Amazonin kanssa Pohjoismaiden mestaruuteen. Poniraviharrastus lähti vuonna 2011 ja siitä asti on ajettu kilpaa ensin A-poneilla ja nyt B-poneilla.


IMG_1662
Amazon