Hyppää sisältöön

Ekslätts Sacrifice avaa kautensa Pony Seinäjoki Racessa

Seinäjoella ravataan lauantaina Seinäjoki Race -raveissa myös shetlanninponien Pony Seinäjoki Race sekä avoin mailin ryhmäajo B-poneille.

Pony Seinäjoki Racen 2017 voittoa puolustamaan nelosradalta lähtee Elina Miettusen ohjastamana ja Mats Havulehdon valmentama Pomona II. Pomona II:lla on alla voitto Porin Mini Kultaloimesta viime viikonvaihteelta. Jutta Salmen valmentama Ekslätts Sacrifice puolestaan palaa pitkältä tauolta ja avaa kautensa radalta yksi Pony Seinäjoki Racessa.

FullSizeRender
Ekslätts Sacrifice Tampereen Hevoset messuilla. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

- Ihan hyvillä mielin lähdetään avaamaan kautta, Ekslätts Sacrifice on ollut kotona pirteä ja mennyt hyvällä tyylillä muutamat kovemmat treenit mitä ollaan ehditty nyt ajamaan. Voi olla et ihan paras terä ei ole heti ekaan starttiin, mutta odotan ihan hyvää suoritusta. Kauden tavoitteena olisi päästä edustamaan Suomea Ruotsiin Elitloppetiin ja kesällä Rovaniemelle Suomen Mestaruuteen. Jos kausi menee hyvin niin syksyllä ohjelmassa on vielä Ruotsin Mestaruus, kertoo Ekslätts Sacrificen valmentaja Jutta Salmi "Sakke" -ponin kuulumisia.

Ekslätts Sacrifice on ollut monessa mukana ja poni onkin ollut viime vuosina kisojen lisäksi paljon julkisuudessa mm. tv-ohjelmissa, Hevoset Kaivarissa sekä Lumiravien yhteydessä ja Horse Fair - ja Hevoset messuilla. Mitkä ovat valmentaja Jutta Salmen mielestä ikimuistoisimpia hetkiä "Sakke" ponnin kanssa?

- Kauhean vaikeata sanoa vaan muutamaa hienoa hetkeä Saken kanssa, kun sen kanssa ollaan saatu kokea niin paljon kaikkea. Se on ihan mahtava persoona kotona, kisapaikalla ja missä vain paikassa mihin me ollaan sitä vuosien aikana keksitty viedä. Toivottavasti saadaan vielä jatkossakin kokea isoja tunteita Saken kanssa, toivoo Jutta Salmi Pony Seinäjoki Racea edeltävänä iltana.

1. ponilähtö klo 13:00 B-Ponit ryhmäajo 1600 m Avoin


1     Miniatyr  /  Pinja Iltanen     
2     Bonus  /  Anni Ylimäki     
3     Ernst Rivaldo 27 RUSS  /  Eveliina Hietanen     
4     Båtares Dina  /  Mira Kaappola     

    
2. ponilähtö klo 13:10 A-Ponit ryhmäajo 1100 m Avoin Pony Seinäjoki Race


1     Ekslätts Sacrifice  /  Oona Halme     
2     Kroken Hill Felix  /  Oona Viita     
3     Stella C.C.  /  Sara Hautamäki
4     Pomona II  /  Elina Miettunen     
5     Euforia  /  Tuukka Varis     
6     Kastanjegårdens Mitzy  /  Roosa Autio     
7     Pearl Cloud  /  Maija Alfreds     
8     Dynamit III  /  Eveliina Hietanen     
9     Animatzoo Obama  /  Nina Hänninen (POISSA)

Seinäjoen lähtöistat TÄSTÄ