Hyppää sisältöön

Eduskunnan Hevosystäväinseura kummiksi Koskelan Akselille

Eduskunnan Hevosystäväinseuran jäsenistä on merkittävä joukko lunastanut itselleen osuuden hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akselista. He liputtavat Akselin menestyksen puolesta ja pitävät tärkeänä tukea tätä kautta raviurheilun nuorisotoimintaa.

Eduskunnan Hevosystäväinseuran tarkoitus on edistää hevostaloutta Suomessa eri muodoissaan. Seuran sääntöjen mukaan se lahjoittaa kaikki ansaitsemansa rahat hevosten kautta tapahtuvaan hyväntekeväisyyteen. Seuran puheenjohtajasta Jari Lepästä tulee uusi maa- ja metsätalousministeri.


Eduskunnan Hevosystäväinseuralla on ollut aiemminkin hyväntekeväisyysravureita. Ulrik Laukko ja Bokalle juoksivat rahaa hyväntekeväisyyteen noin 50 000 euroa.


Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan haettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy.

 

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli

Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/

 

Lisätietoja Talli Pohjantähden alla- edustajistolta: 

 

Heikki Kankainen 
Hankkija Oy
heikki.kankainen@hankkija.fi
 010 402 7183


Erja Mattila
mattilanerja@gmail.com
045 111 7754

 

Helena Hyvämäki-Mäenpää
Suomen Hippos ry
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
020 760 5246