Hyppää sisältöön

Dont’t Mind Me kuumeessa – jää pois St Michelistä

Sunnuntain 16.7. St Michelin ruotsalaishevosista Don't Mind Me jää pois sairastuttuaan kuumeeseen. Daniel Redénin tallista lähtöön tulee In Vain Sund.

- Don't Mind Me joutuu jäämään pois, koska sille nousi 40 asteen kuume, Redén kertoo.

DanielReden
Daniel Redén tuo St Michel -viikonloppuun kaksi hevosta, kuva: Kanal75

Elitloppetissakin nähdyn In Vain Sundin tilanne on sen sijaan hyvä.

- Hevonen on ollut todella hyvä ja se on kehittynyt tänä vuonna koko ajan. Viimeiseen neljään starttiin se on ollut valtavan hyvä. Hevonen on nyt todellakinnousussa. Se on kilpaillut koko ajan parhaita vastaan. Mikkelissäkin on hyvä vastus, mutta uskon että In Vain Sund riittää pitkälle tässä lähdössä. Hevonen on nopea startista, mutta en ole varma kuinka nopea muihin verrattuna. Elian Web ja Workout Wonder ovat tutuimpia vastuksesta, mutta olen tutustunut muihinkin hevosiin. Odotan paljon In Vain Sundilta sunnuntaina.

St Michel -viikonloppuna Daniel Redénin valmennettavista nähdään myös 4-vuotias Hillman, joka starttaa Eugen Pylvänäisen Muistoajossa.

- Hillman on nyt ollut parempi. Erityisesti viime startissa se oli todella hyvä. Sillä jäi paljon voimia käyttämättä. Hevonen ei ole nopea auton takaa, joten se ei hyödy erityisesti hyvästä lähtöpaikasta. Se on enemmän kirihevonen. Lopussa on sen paikka iskeä. En ole katsonut ollenkaan lähtölistaa tästä lähdöstä enkä tunne vastustajia. Hyvillä mielin lähdetään tämänkin kanssa Mikkeliin, Redén pohjustaa.

St Michelin sivuille

Viikonlopun käsiohjelma netissä

Mikkeli_ravimaailma_uutiskirje_iso_suorakaide