Hyppää sisältöön

Docka Set ja Nina Hänninen ponien Kymenlaakso-ajon ykköset

B-ponien Kymenlaakso-ajossa nähtiin tiukka loppusuoran kamppailu, jossa Nina Hännisen ohjastama Docka Set ylitti maalilinjan voittajana.

Nina Hänninen (vas.) ohjasti Docka Setin ponien Kymenlaakso-ajon ykköseksi. Kuva: Hippos/Suvi Hakkarainen

Nina Hänninen ja Docka Set starttasivat B-ponien Kymenlaakso-ajoon 120 metrin takamatkalta, mutta matkan aikana kenttä kääntyi ja valjakko ehti maalilinjalle ensimmäisenä. Tiukan vastuksen loppusuoralla tarjosi Satu Lipsasen ohjastama Bonnie Wee, joka kuitenkin sortui viime metreillä laukalle.

Toiseksi kolmen ponin lähdössä sijoittui Jenna Hartikaisen ohjastama Kurkimäen Helmi.

”Tämä on tosi omalaatuinen poni. Se on lahjakas, mutta sillä ei ole oikein juoksupäätä ja keulassa se laittaa heti jarrun päälle. Tänäänkin kun päästiin keulapaikalle, niin putosi minuutti pois vauhdeista ja toinen pääsi ohitse, mutta tämä vastasi vielä hienosti ja loppu mentiin ihan varmasti”, Hänninen kertoi omistamastaan ja valmentamastaan nelivuotiaasta.

”Dorka tuli meille noin vuosi sitten ja sitä ollaan treenattu tosi ahkerasti. Kesällä pääsimme ensimmäistä kertaa starttiin”, Hänninen kertasi.

Docka Set on urallaan kilpaillut nyt yhteensä kuusi kertaa ja voittoja on kertynyt neljä. Kouvolassa voitto irtosi ajalla 2.28,471740 metriä.

Ponien Kymenlaakso-ajon tulokset >


Lisätiedot:

Suvi Hakkarainen, viestintäpäällikkö, Suomen Hippos
p. 040-776 0530
suvi.hakkarainen@hippos.fi