Hyppää sisältöön

D.D.’s Hitman kutsuttiin Finlandia-Ajon voittajana Elitloppetiin

Ravikevään suomalainen huippulähtö Finlandia-Ajo päättyi D.D.s Hitmanin voittoon rataennätystuloksella 09,8a/1609m. Ruotsissa valmentautuvan voittajan omistaja on Reima Kuisla, hoitaja Heli Myllymaa, valmentaja Petri Puro ja eläinlääkäri Meri Rantakallio. Voiton ohjasti Ulf Ohlsson, joka tuurasi selkäkipujen takia sivuun jäänyttä Johnny Takteria. Voittaja kutsuttiin toukokuun lopun Solvallan Elitloppetiin. Lähdön ensimmäinen palkinto oli 110 000 euroa.


Kolmantena toisen radan jonossa juossut D.D.'s Hitman jätti kirikamppailussa taakseen viime vuoden voittajan Propulsionin (45 000 euroa) ja Seinäjoki-Racen voittajan Twister Bin (20 000 euroa). Kasiradalta keulaan räjäyttänyt Elian Web (10 000 euroa) piti kärjessä kovaa vauhtia yllä ja kamppaili neljänneksi ennen Workout Wonderia (5 000 euroa).

DD_hitman3
Hoitaja Heli Myllymaa sai iloita D.D.'s Hitmanin voitosta 8 500 katsojan edessä.

"On todella hienoa päästä voittamaan tämä lähtö, jonka olen nähnyt monta kertaa ja ollut mukanakin monesti. Hieno elämys ja oli iloinen yllätys päästä ajamaan hevosta. D.D.'s Hitman pääsi aika hyvään paikkaan ja tuntui koko ajan tosi vahvalta. Propulsion vaani selässä ja siitä olin huolissani matkalla, mutta loppusuoralla hevonen vaan tuntui siltä, että ei siitä ohi tultu. Toista ja kolmatta rataa pitkin juostuna voittotulos on tosi kova ja kyllähän hevonen Elitloppetiin kuuluu. Tulkaahan kaikki suomalaiset kannustamaan sitä Solvallaan!", ohjastaja Ulf Ohlsson kannusti.

Rantakallio3
Ulf Ohlsson sai voittosuukon Meri Rantakalliolta.
Finlandia-ravipäivän muissa huippulähdöissä voittoihin ravasivat Erkon Pokaalissa SE-rajaa hätyytellyt Polara tuloksella 21,5a/2100m, 3-vuotiaiden Seppeleajon sankari Hotshot Luca 14,2a/2100m ja 4-vuotiaiden Glenn Kosmos Memorialin voittaja Love Matters 11,6a/1609m.

Polara
Polara