Hyppää sisältöön

Com Milton vakuutti Festivaali-ajossa

Lauantain päälähtönä Kaustisella nähtiin Festivaali-ajo, jossa Olli Koivusen ohjastama Sobel Conway johti lähtöä maalisuoralle asti. Hannu Torvisen ohjastama Com Milton ravasi johtavan rinnalla, josta se puristi varmaan voittoon ennen hyvin kirinyttä Hesiodia.

Salo Stable ja Hannu Torvinen poseerasivat Com Miltonin kanssa. Kuva: Hippos / Hanna Närhinen


”En voinut millään tavalla kuvitella, että voitamme Sobel Conwayn ulkopuolelta. Kakkossijaa koko lähdön ajan mietin, vaikka aina halutaan voittaa lähtöjä, mutta vauhdinjaon kannalta, että koitetaan loppuun panostaa kaikki. Hevonen oli tänään hyvä.”, Torvinen kertoi.

Hannu Torvisesta on muodostunut Com Miltonin vakiokuski, ja hevonen onkin ohjastajan mieleen.

”Mahtavaa voittaa tämän kanssa, se on oikein mukava hevonen. Kiva hevonen ajaa, sellainen aina pirteä, kun se tulee tänne kilpailupaikalle. Se on aina miellyttävä tavata täällä raveissa”, Torvinen kuvaili.

Com Miltonin voittoajaksi muodostui 11,7a/1609 metriä. Hevosta valmentaa Matias Salo, ja sitä hoitaa Aada Salo.

”On tosi kivaa voittaa tällainen lähtö, on se makeeta. On kiva nähdä, että hevonen pystyy voittamaan Suomen parhaimmistoa vastaan. On ollut koko ajan positiivinen ajatus hevosesta, se on jotenkin tuore ja yrittävä hevonen. Itsekin seuraa mielenkiinnolla, miten se lähtee venymään starttien mukaan”, Salo kertoi.

Team Pajas Hopen omistama ruuna ansaitsi voitostaan 10 000 euroa.

”Tämä on meille erittäin tärkeä hevonen, toisen kerran voittaa johtavan rinnalta, on se aika kova”, osaomistaja Jarmo Kauppinen kehui.