Hyppää sisältöön

Bret Boko puristi kauden kymmenenteen voittoon

Markku Niemisen valmentama ikinuori Bret Boko juoksi kotiradallaan Tampereella tämän vuoden kymmenennen voittonsa.

Bret Boko Esa Holopainen Teivo 1218 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Esa Holopainen ohjasti Bret Bokon (3) voiton Tampereella. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Viikon pääravit kilpailtiin tänään Tampereen Teivossa. Ravien kahdeksantena lähtönä ravattiin lämminveristen avoin mailin kilpailu, jonka ykköseksi suoritui Markku Niemisen valmentama ja Esa Holopaisen ohjastama Bret Boko. Toiseksi juoksi Dreambow, kolmanneksi Falcon Håleryd. 

Holopainen kehui ikinuorta kymmenvuotiasta Bret Bokoa kivaksi hevoseksi ajaa. Bret Boko hallitsi kisan tapahtumia keulapaikalta. 

"Lähdössä mentiin aika kovaa koko ajan, mutta kyllä tämä sitkeästi vaan vastaili. Kyseessä on huikea hevonen. Jo lämmittäessä se toimi kuin kone. Tuntui, että hevonen olisi tiennyt, miten se kuuluu lämmittää. Tosi terve ja mahtava hevonen", ohjastaja sanoi voittajahaastattelussa. Holopainen ohjasti ravipäivän aikana yhteensä neljä voittoa, 

Suomenhevosten mailin vei myös Esa Holopaisen ajokki, Kari Seilosen valmentama Diktaattori. Lähdössä toiseksi ravasi hallitseva ruunaruhtinas Polara ja kolmanneksi Hullumies, joka jätti jäähyväiset kotiradalleen. Vuodenvaihteessa 16-vuotiaaksi kääntyvä Hullumies jää raviradoilta eläkkeelle tapaninpäivänä Vermossa.  

Diktaattori Esa Holopainen Teivo 1218 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Esa Holopainen ja Diktaattori Tampereella 22.12.2018. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Ravien ohessa nähtiin myös palkitsemistilaisuus, kun Suomen Ravinaisten liitto ry myönsi hevoshieroja Tuula Pursiaiselle Vuoden ravinaisen tittelin. 

Teivon lauantairavien tulokset kokonaisuudessaan ovat tarkasteltavissa Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä

Lisätietoja:

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 83 78403