Hyppää sisältöön

Bosses Lady hallitsi Tammakriteriumia

Tapio Perttusen ohjastama ja valmentama Bosses Lady voitti Teivon Tammakriteriumin ja nettosi siitä 30 000 euroa tililleen.

T76 T Tammakriterium Bosses Lady_Perttunen seremonia tuuletus 0818 AdaPykäläniemi_Hippos_(1)
Bosses Ladyllä on suuri omistajajoukko, joista suurin osa oli paikan päällä seuraamassa lähtöä. Kuva: Ada Pykäläniemi Aiemmin tänä kesänä Bosses Lady voitti Suur-Hollolan Tammahambon ja jatkoi nyt Tammakriteriumissa siitä mihin silloin jäi. Ohjastaja ja valmentaja Tapio Perttunen oli erittäin tyytyväinen suojattinsa voittoon. 

- Tietenkin merkitsee paljon voittaa näin iso ja perinteikäs kilpailu, Perttunen tuumasi lähdön jälkeen. - Saimme hyvän paikan kolmannesta ulkoa ja päätin siitä sitten lähteä kirimään, hevosella oli hyvin voimia vielä jäljellä. 


Bosses Lady juoksi kolmannessa ulkona Santtu Raitalan ohjastaman huippusuosikki Dazen selässä, josta Perttunen ohjasi hevosensa ulkoradalle ja siitä valjakko kiri voittoon ohi Dazen. 


- Kyllä viimeisen kurvin lopussa tuntui että taitaa olla mulla tänään voittaja, Perttunen myhäili. - Korvatkin jäivät vielä kiinni. 


Perttunen kiitteli vielä ikäluokkakilpailun voitosta Bosses Ladyn kasvattajaa Kalle Savoa. 


- Nämä suvut auttaa paljon, kasvattajalle kaikki kunnia niistä, Perttunen pohti. - Hyvä hevonen syntyy, ei sitä kukaan tee. 


Tällä kaudella Bosses Ladyllä on vielä tähtäimessä kolmivuotiaiden ykköskilpailu, oreille ja tammoille avoin Kriterium, joka ajetaan myöskin Teivossa 6.10.2018. 


- Kyllä ajetaan tällä kaudella vielä Kriterium, Perttunen sanoi. 


T76 T Top Of The World seremonia Torvinen Suutari Holttinen 0818 AdaPykäläniemi_Hippos_(2)
Top Of The World nappasi Kultadivisioonakarsinnan voiton. Kuva: Ada PykäläniemiTop Of The World kamppaili voittoon kultadivisioonakarsinnassaTeivon illan viimeisessä lähdössä, avoimessa kultadivisioonakarsinnassa, suosikki Top Of The World voitti loppusuoran kirikamppailun. Rocket Zet kiri ulkorataa suosikkia vastaan, mutta sen kiri ei riittänyt voittoon. Lähtöä johtanut Edward Ale oli myöskin tasaisessa loppusuoran kamppailussa mukana, mutta se taipui kolmanneksi. 


- Tänään hevonen sitkisteli ykköseksi, kommentoi Top Of The Worldin valmentaja Juuso Holttinen. - Ei ole oikein ollut tuuria hevosella viime aikoina matkassa, olisi voinut voittoja tulla enemmänkin. 


Top Of The Worldia ohjastanut Hannu Torvinen oli erittäin tyytyväinen ajokkiinsa. 
- Keulaan ajattelin ajaa, mutta ensimmäisessä kurvissa oli selvää että Hannu (Hietanen) ajaa keulasta. Viimeisessä kurvissa koetin vain ajaa kovaa ja loppusuoralla sitten Rocket Zetiä vastaan kamppailtiin, Torvinen kertasi lähdön tapahtumat. 


Vapaaseen käyttöön kuvat Tammakriteriumista löytyvät täältä.


Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja, Teivo
Päivi Lehtonen               
puh. 03 3154 8313
paivi.lehtonen@teivo.fi