Hyppää sisältöön

Avoin työpaikkailmoitus: Haemme viestinnän ammattilaista raviurheiluun viestintä- ja markkinointiosastolle

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.

Raviurheilun tiedottajamme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Suomen Hippoksen viestintä- ja markkinointiosastolle

Viestinnän ammattilaista 

Tehtävässä saat hoidettavaksesi laajan ja monipuolisen viestintätehtävän, jossa vastaat itsenäisesti raviurheilun ja suurimpien ravitapahtumien viestinnästä. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja kehität Suomen Hippoksen strategian mukaista sisäistä ja ulkoista viestintää -usein yhdessä tiimin tai sidosryhmiemme kanssa. Lisåäksi olet mukana erilaisten projektien viestinnässä sekä osallistut myös osastomme muihin työtehtäviin osaamisesi mukaan.

Olet osaava viestinnän tekijä ja sinulla on vankka kokemus monikanavaisesta viestinnästä erilaisissa ympäristöissä. Tuotat vaivatta mielenkiintoista sisältöä erilaisiin kanaviin ja hallitset nykyaikaisten viestintätyökalujen käytön. Vastaat Suomen Hippoksen nettisivujen päivittämisestä ja uutiskirjeiden lähetyksestä. Sosiaalisessa mediassa olet kuin kotonasi ja tunnet myös perinteisen median toimintatavat. Osaat käsitellä kuvia ja mielellään myös valokuvata. Videotuotannon osaamisesta saat plussaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja muutaman vuoden työkokemus viestinnän tai markkinoinnin tehtävistä. Hahmotat helposti kokonaisuuksia, mutta jaksat myös pureutua detaljeihin. Olet itseohjautuva, proaktiivinen ja kykenet vastuulliseen työtehtävien hoitoon. Sinulla on hyvät suunnittelu- ja organisointitaidot. Suhtaudut viestintään ja työhösi intohimolla. Raviurheilun tuntemus on välttämätöntä tehtävässä onnistumisen edellytykseksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan raviurheilun ja suomalaisen hevoskasvatuksen maailmaan. Meillä pääset työskentelemään sitoutuneiden ja osaavien asiantuntijoiden kanssa. Saat meiltä haasteellisen ja vastuullisen tehtävän pienessä mutta tehokkaassa tiimissämme.  

Tervetuloa meille töihin!  

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Hippoksen viestintä ja markkinointipäällikkö Merja Tuunanen puh. 040 621 5747 tai raviurheilun tiedottaja Ilkka Nisula puh. 0400 218 259

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 15.3. mennessä sähköpostilla merja.tuunanen@hippos.fi osoitteeseen. Voit halutessasi liittää mukaan työnäytteitäsi.