Hyppää sisältöön

Atupem tyylitteli voittoon Joensuu-ajossa

Joensuussa ajettiin hienot lauantai-illan ravit. Päälähdössä, Joensuu-ajossa, hallitsi Atupem ohjaksissaan Santtu Raitala.

1L5A0366
Joensuu-ajon voittaja Atupem. Kuva: Lotta Kosonen


Joensuu-ajossa Atupem jäi lähdössä johtavan rinnalle ja puristi lopussa sitten tiukassa taistossa ohitse hienosti keulasta taistelleen Chief Orlandon. Santtu Raitala ohjasti Atupemia, jota valmentaa Antero Tupamäki. 

- Ensimmäisellä kierroksella vähän masensi katsoa kun Mikan (Forss) hevonen Chief Orlando näytti niin hyvältä keulassa, Raitala kertasi lähdön tapahtumia. - Oli kuitenkin hieno tunne mennä tällaisella hevosella maalia kohden, me Mikan kanssa vain annoimme hienojen hevosten tehdä parhaansa. 

- Mahtava tunne oli kun Atupem voitti, tunnelmoi Antero Tupamäki. - Taidan olla itse väsyneempi kuin hevonen, Tupamäki naurahti. - Nämä helteet vähän mietityttivät kun on niin raskasta juosta näin kuumalla. 

Historian toisen kuusivuotiskunkun voitti Harri Kotilaisen ohjastama ja valmentama Lumi-Masi. Lumi-Masi taisteli lopussa ulkorataa pitkin ohi Tutun Immestä

- Tällä hevosella on ollut vähän typeriä laukkoja viime starteissa ja niihin on mietitty syytä. Voi olla että ne ovat johtuneet siitä, että tämä on aika herkkä hevonen ja alussa edelleen herkkä ajaa, Kotilainen pohti voittajahaastattelussa. - Tämä oli kuitenkin hyvä esitys hevoselta. 

Kuvia Joensuusta löytyy täältä