Hyppää sisältöön

Asiakkaana uudessa Veikkauksessa – tietoa Fintoton, RAY:n ja Veikkauksen asiakkaille

Nykyisten kolmen suomalaisen rahapeliyhteisön eli Fintoton, Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistetään 1.1.2017 alkaen yhteen uuteen rahapeliyhtiöön, jonka nimeksi tulee Veikkaus. Sinulle tutut edut ja palvelut jatkuvat nykyiseen tapaan vuoden 2017 alussa. Nykyinen asiakassuhteesi Veikkauksessa, Raha-automaattiyhdistyksessä ja/tai Fintotolla siirtyy automaattisesti yhdistymishetkellä uudelle rahapeliyhtiölle.

Artikkeli kokonaisuudessaan

Fintoton asiakkaita koskevia kysymyksiä


Säilyvätkö Fintoton nykyiset sivustot ennallaan?

Fintoton nykyiset sivustot säilyvät ennallaan. Verkkopelipalvelu toimii edelleen osoitteessa fintoto.fi, Toto-mobiili osoitteessa m.fintoto.fi sekä peleistä kertova sisältösivusto osoitteessa toto.fi. Kesään mennessä pelisivustot yhdistyvät. Uuden pelisivuston avautumisesta tiedotetaan asiakkaita sähköpostitse.

Voivatko nykyiset Fintoton asiakkaat jatkossa pelata Veikkaus-kortilla?

Veikkaus-kortilla ei toistaiseksi voi pelata Toto-pelejä, raha-automaatteja, kasinopelejä eikä raaputusarpoja. Uuden Veikkauksen kaikille peleille yhteinen Etuohjelma lanseerataan kevään 2017 aikana. Asiakkaita tiedotetaan ohjelmasta kevään 2017 aikana.

Pysyvätkö Toto-pelien peliehdot samalla tasolla? Tuleeko peleihin muutoksia?

Fintoto on kehittänyt pelivalikoimaansa jatkuvasti ja pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen hyviä peliehtoja ja laadukkaita pelikohteita. Yhdistyminen tuo mukanaan monia mahdollisuuksia Toto-pelien kehittämisen suhteen ja tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme erinomaisia pelikokemuksia ja hyviä peliehtoja. Pysyäksesi ajan hermoilla Toto-pelaamiseen liittyvistä uudistuksista, kannattaa pelitilin Asiakastiedoista tilata "Pelitiedote". Tällöin saat aina ensimmäisenä tiedon pelaamisen uusista tuulista.

Pystynkö jatkossa pelaamaan Toto-pelejä kaikissa Veikkauksen myyntipisteissä?

Toto-pelit eivät valitettavasti ole vielä heti tarjolla kaikissa Veikkauksen myyntipisteissä. Toto-pelejä voi pelata pääsääntöisesti samoissa myyntipaikoissa kuin aikaisemminkin. Tavoitteenamme on, että Toto-pelit ovat tarjolla kaikissa myyntipisteissä tulevaisuudessa.

Voiko Toto-pelivoitot jatkossa lunastaa kaikista myyntipisteistä?

Toto-pelivoittoja voi jatkossakin lunastaa niistä myyntipisteistä, joissa Toto-pelejäkin myydään. Tavoitteenamme on, että Toto-pelit ovat tarjolla kaikissa myyntipisteissä tulevaisuudessa.

Miten tunnistan, missä myyntipisteissä Toto-pelejä on tarjolla?

Yleensä Toto-pelipaikan tunnistaa jatkossakin TOTO-tunnuksista ja/tai myyntikalusteista